Menu

Log på

Køretilladelser og musherkursus

For køretilladelser i Jylland kontakt:
Heidi Schmølz
Tlf ‭+45 51 57 58 04‬
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

VIGTIGT FOR SJÆLLANDSKE HUNDEKØRERE

INVITATION TIL MUSHERKURSUS

 

Efter nye krav fra det nordsjællandske skovdistrikt for 2016 og fremover, om gennemført kursus forud for udstedelse af køretilladelser, har Dansk Polarhunde Klub påtaget sig ansvaret for afholdelse af "musherkursus".

Det er aftalt med skovdistriktet, at kurset første år primært er rettet mod sjællandske hundekørere, der kører med vogn i Nordsjælland og for hvem, der stilles direkte krav i naturbeskyttelsesloven om køretilladelse for at kunne træne. Disse deltagere vil i sagens natur have 1. prioritet.

Antallet af deltagere på kurset er begrænset til 30 og der vil blive suppleret med øvrige deltagere, der enten cykler, bruger løbehjul eller eller løber med hund i den udstrækning, der er plads.

Kurset er åbent for alle med behov for køretilladelse til træning med vogn og altså ikke kun begrænset til klubbens medlemmer.

Kurset afholdes søndag d. 7. august 2016 på Hellebæk Avlsgård i Nordsjælland kl. 10.00 og vil have en varighed på ca. 4 timer. Der vil blive serveret kaffe/te samt let forplejning. Mulighed for køb af øl og sodavand, hvis man ikke selv har noget med.

Prisen for deltagelse, kursusbevis, forplejning, samt udlevering af nummervest er:
kr. 100,00 for medlemmer
kr. 200,00 for ikke-medlemmer

Tilmelding til kurset sker ved henvendelse til Henrik Søeborg på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om navn, adresse, telefon, hunderace, antal år med hundekørsel samt om man kører vogn, løbehjul, cykler eller løber.

Samtidigt med tilmelding indbetales kursusgebyret på klubbens konto: 0146 - 6883 567 828. Venligst mærk betalingen med deltagernavnet.

Seneste tilmelding er søndag d. 31. juli 2016.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Henrik Søeborg på ovenstående mail.

Vi henstiller til, at der ikke medbringes hunde til kurset.

 

Go to top