Menu

Log på

Køb af hvalp

Hvis du er kommet så langt i din research, at du er sikker på at en polarhund er den rette hund for dig - så skal du nu til at finde ud af, hvor du skal købe denne hvalp. 

Det må anbefales at man som køber gør sit forarbejde grundigt, FØR man forelsker sig i et par dejlige, brune hvalpeøjne. Det er de færreste som tænker fornuftigt, når først man har haft en salgsklar hvalp på skødet.

       guide1 

Find den rigtige opdrætter!

At vælge den rette opdrætter er næsten lige så vigtigt, som at vælge den rigtige race. En god relation til din opdrætter er guld værd, da denne kan være dig behjælpelig - både når det går godt og når der opstår tvivlsspørgsmål. De opdrættere, som står listet her på siden opfylder kravene fra Dansk Kennelklub, men det er stadig vigtigt at møde sin opdrætter personligt, da kemi også har meget stor betydning. Du vil få brug for din opdrætter i mange sammenhænge i de næste mange år. En god opdrætter kan besvare dine spørgsmål om fodring, motion, adfærd, udstyr mv.. Mange opdrættere arrangerer også hvalpetræf og er derved med til at skabe et netværk for dig i racen.

ALASKAN MALAMUTE?am

GRØNLANDSHUND?grh

SAMOJEDHUND?sam

SIBERIAN HUSKY?sh

Go to top