Menu

Log på

December

30. december 2012
Kalenderen er opdateret med datoer for træf i det vestjyske. Læs invitation fra aktivitetsudvalget.

29. december 2012
Kalenderen er opdateret med invitationer til udstillingerne i 2013.

25. december 2012
Træningskortet er opdateret med sporsituation for Lindet, Gludsted, Nørlund og Stendal.

Kalenderen er opdateret med dato for nytårsgåtur i det nordjyske.

18. december 2012
Hvalpelisten er opdateret med et kuld Alaskan Malamute-hvalpe hos Kennel Snowcreek.

16. december 2012
Træningskortet er opdateret med den første sporsituation: Lindet skov er ikke egnet til hundekørsel pga. is.

15. december 2012
Træningskortet er opdateret med en boks til sporsituation. Alle opfordres hermed til at bidrage med information om sporsituationen i hele landet. Så send en mail og fortæl os om sporet der, hvor du træner.


14. december 2012
Kennelannoncer: Kennel Jekita, der opdrætter Samojedhunde, bydes velkommen på hjemmesiden.

Hvalpelisten er opdateret med et kuld samojedhunde-hvalpe hos Kennel Jekita.

Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Snowcreek (Alaskan Malamute).

Titelsiden er opdateret med en dobbeltchampion: Ny Dansk og Tysk Champion.

13. december 2012
Sundhedskrav: Forhandlingerne med DKK om de kommende sundhedskrav er afsluttet og DPHK kan nu offentliggøre kravene for de fire polare racer:

Fremtidige sundhedskrav og anbefalinger ved avl på klubbens racer.

Sundhedskrav:
Med virkning fra 1. januar 2013 (Samojedhund pr. 1/10 2012) er aftalt følgende sundhedskrav i forbindelse med stambogsføring af hvalpe i DKK:

1. HD-krav: Alaskan Malamute, Grønlandshund og Samojedhund skal undersøges for HD inden parring. Hunde med status D og E kan kun undtagelsesvis bruges i avl, såfremt opdrætteren mener, at hunden samlet set vil bidrage til racens bedre OG hvis avlspartneren har status A eller B.

For Siberian Husky er krav om undersøgelse for HD bortfaldet.

2. Øjenkrav: For Alaskan Malamute, Samojedhund og Siberian Husky skal begge forældredyr før første parring være øjenundersøgt af et medlem af Den Danske Dyrlægeforenings øjenpanel eller anden af DKK godkendt øjendyrlæge og fundet fri for tegn på cataract af arvelig type (posterior polær subcapsulær cataract – bagerste polstær). Undersøgelsen kan tidligst foretages når hunden er 12 måneder gammel. En øjenattest må ikke være mere end 12 måneder gammel på parringstidspunktet.

Grønlandshund har fortsat ingen krav om øjenlysning.

For alle 4 racer gælder, at det på behørig vis skal dokumenteres, at faderen til et hvalpekuld har normale testikler på normal plads (enten ved udstillingspræmiering eller ved kryptorchid-attest fra dyrlæge).

Avlsanbefalinger:
For alle klubbens racer gælder følgende avlsanbefalinger:

For at få påtegningen ”Denne hund er avlet efter Dansk Polarhunde Klubs og DKK’s avlsanbefalinger” på stambogen skal følgende desuden være opfyldt:
Begge forældredyr skal før parring have HD status A, B eller C registreret i DKK. Begge forældredyr skal før parring være præmieret på en FCI/DKK anerkendt udstilling med mindst Good eller være godkendt på et avlsgodkendelsesarrangement i specialklubben.

Ajourførte regler for overførsel af hunde fra Grønland:
Hunde fra Grønland skal fremstilles på en specialklubudstilling og opnå mindst Good til godkendelse af stambogsføring – dog tidligst fra juniorklassen. Alle hunde der hjemtages fra Grønland stambogsføres uden aner. Den afgørende betingelse for at denne procedure kan følges er, at der er foretaget en kontrol af hundens hjemtagelse fra Grønland (vaccinationsattest). Denne kontrol gennemføres af specialklubben inden hunden kan fremstilles på en udstilling.

DKK’s race-sider vil bliver opdateret med ovenstående snarest muligt.

12. december 2012
Øjenlysningskalenderen er opdateret med datoer for 2013. Læs medsendte brev.

Program til løbet i Silkeborg er lagt på hjemmesiden.

Invitation til løbet i Vrøgum er lagt på hjemmesiden.

11. december 2012
Hunde med nye titler er opdateret med en ny dansk champion: Til lykke til Joline ejet af Birgit Hinrichsen.

Til orientering fra jeres sekretær: Jeg vil gerne minde jer om at I i løbet af januar modtager girokort til kontingentindbetaling for år 2013. Det er DKK som sender disse til jer på klubbens vegne. Husk at hvis I i forvejen har en PBS aftale med DKK bliver kontingentet trukket automatisk. Vi har jo via en urafstemning vedtaget løbende kontingent indbetaling , det betyder at nye medlemmer fremover løbende vil modtage girokort et år efter indmeldelsesdato og ikke som nu på samme tid. Hvis du /I gerne vil bevare jeres stemmeret til Generalforsamlingen samt evt. vil opstille til bestyrelsen eller raceledelsen , er det vigtigt at I betaler til tiden , da I eller mister jeres valgbarhed eller stemmeret i klubben. God jul ønsker Birgit sekretær i DPHK.

9. december 2012
Kennelsiden er opdateret med to nye kenneler: Kennel Cottonballs og Kennel White Samoyed's, der begge opdrætter samojedhunde. Velkommen på kennellisten.

8. december 2012
Scrapbogen er opdateret med et indslag i TVSyd om slædehunde i Hønning Skov - for selv om løbet i Lindet er aflyst, skal hundene jo stadig ud og løbe.

7. december 2012
LØBET I LINDET ER AFLYST
Grundet for lidt og for meget sne, samt is på sporet er det ikke forsvarligt at gennemføre løbet, hverken på vogn eller slæde. Vi håber alle 48 starter møder op til DM i Silkeborg d. 5-6 januar 2013. HUSK tilmeldingsfristen er søndag d. 9.12 og det er ikke muligt at eftertilmelde. Årsagen er bestilling af pokaler.

Hvalpelisten er opdateret med et kuld samojedhunde-hvalpe hos Kennel Kibaji.

Løbsreglementet er opdateret:

Administrativ ændring af løbsreglementet d. 3. december 2012:
Pkt 3 nr.10 og nyt pkt 6 litra B nr 6, præcisering af voksen ledsagelse ved børneløb. Pkt 8 litra B nr 1: tilføjelsen af hvornår depositum tilbagebetales.

Sportsudvalget har i samråd med bestyrelsen valgt at fortage en administrativ ændring af løbs reglementet for at højne sikkerheden og tydeliggøre begrebet voksenledsagelse i Barn II klassen. Da den pågældende klasse ikke indgår i Cuppen, og da der er tale om sikkerhed ved løbsafviklingen, herunder minimering af risiko for uheld, hvor også andre skovgæster kan blive impliceret, har vi valgt at ændre på trods af at løbssæsonen er startet.

Årsagen er, at det ved novemberløbet viste sig, at løbsreglementet ikke var formuleret tydeligt nok ud fra de forarbejder der ligger til grund for løb reglementet. Det handler om Barn II klassen, hvor ledsagelse af en voksen skal være på vognen, af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis et barn mellem 10-14 år magter at køre uden en voksen på vogn skal der køres i Barn I. (pkt 3, nr 10)

Hvis det af sikkerhedsmæssige hensyn vurderes hensigtsmæssigt kan løbsledelsen beslutte at en voksen cykler bagefter barnet i såvel Barn I, velo og CC. (nyt pkt 6, litra B nr 6)

Samtidig er der lavet en administrativ ændring, hvor det præciseres at ved en protest betales der et depositum (pt 50,- kr). Depositum tilbagebetales hvis klager får medhold i sin protest, men ikke hvis protesten afvises / er ubegrundet. (pkt 8 litra B nr 1)

4. december 2012
Shoppen er udvidet med en lækker vest med polarhundemotiv. I bedes venligst være opmærksomme på, at klubben ikke har et lager af disse veste. Bestilling foregår via shoppen, men der sendes først faktura ud, når klubben har modtaget 20 bestillinger på veste. Først herefter bliver der opkrævet betaling og vestene fremstilles og sendes ud.

vest1 vest2

Scrapbogen er opdateret med billeder fra udstillingen i Gørlev. Tak til Gitte Illum Petersen for de fine fotos.


 

 

November

29. november 2012
Kalenderen er opdateret med program for løbet i Lindet - direkte link.

Webudvalget: Referat fra møde i udvalget d. 16. november er lagt på hjemmesiden.

27. november 2012
Klubbens priser er opdateret med nye priser for annoncer i bladet. Alle sider i bladet bliver i farve i 2013.

Billeder fra novemberløbet er opdateret med endnu flere billeder. Tak til Anette Myhre for de fine fotos.

26. november 2012
Resultater fra november løbet er lagt på hjemmesiden. Til lykke til vinderne - det var sørme tæt i A-klassen!

Billeder fra novemberløbet er lagt i scrapbogen. Tak til Steen Kristiansen for de mange fotos.

25. november 2012
Albummet med Grønlandshunde er opdateret med en håndfuld dejlige billeder fra Grønland.

20. november 2012
Stort til lykke til Knud Schmølz, der har fået sølv i FISTC EM sprit i Italien!! Se resultatoversigt her.

Kalenderen er opdateret med program for novemberløbet.

Køb/salg er opdateret igen, da vognen allerede er solgt.

19. november 2012
Omplaceringslisten er opdateret med en Siberian Husky, der søger nyt hjem.

Kalenderen er opdateret med en invitation til handlerkursus med Kirsten Pedersen d. 20. april 2013.

Køb/salg er opdateret med en vogn til salg.

15. november 2012
Siden med kennelannoncer er udvidet med en ny kennel: Team Husky Horizon, der opdrætter Siberian Husky.

Kalenderen er opdateret med en dato for Intro til Opdræt, der afholdes på Fyn d. 21. april 2013.

PM til udstillingen i Gørlev er lagt på hjemmesiden. Se desuden statistik for tilmeldte hunde.

13. november 2012
Fra løbsudvalget: Løbet i Lindet har fået Pedigree som sponsor, hvilket vi er meget glade for! (tak til Marie-Louise Lakjer og Pedigree!) Husk at melde Jer til senest d. 25.11.12. Sportsudvalget kan samtidig meddele at vi har fået løbstilladelse til DM i Silkeborg d. 5. - 6. januar og løbet i Vrøgum d. 2.- 3. marts 2013.

12. november 2012
Omplaceringslisten er oprettet, da to dejlige Alaskan Malamutes søger nye hjem. Læs mere om de to hunde - og se, om de er noget for dig.

11. november 2012
PR-udvalget er opdateret med et nyt medlem: Connie Hammenshøj, der vil tage sig af webshoppen.

OPRÅB FRA LØBSUDVALGET: Dårligt nyt - Hjemmeværnet kan ikke hjælpe os til novemberløbet eller andre løb(de vil gerne), men vi skal søge igennem politiet, og så er der meget lille sandsynlighed for, at politiet synes, at det er en god ide. Vi kan IKKE afvikle novemberløbet uden nok frivillige (krav fra skoven). Ønsker du at være frivillig, så tilmeldig via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Uge op til løbet, vil du få at vide, hvor du skal stå og du kan af startlisten se, hvor lang tid du skal stå der. Vi har brug for 9 frivillige. Sportsudvalget tilbyder godt selskab, masser af hunde, dejlige musher med godt humør, sodavand og chokolade.... og jeg vil personligt bede en bøn til, at det bliver dejligt snevejr (det skader jo ikke)

Indkaldelse til GF er opdateret med information om valg til raceledelse for Samojedhund.

10. november 2012
Hvalpelisten er opdateret med et kuld Siberian Husky-hvalpe hos Team Husky Horizon.

7. november 2012
Kalenderen er opdateret med en invitation til DPHK's udstilling i Nim d. 16. marts 2013.

4. november 2012
Generalforsamling: Bestyrelsen indkalder til generalforsamling d. 13. april 2013 på Sjælland. Dagsorden ifølge lovene er lagt på siden.


 

 

Oktober

31. oktober 2012
Løbskalenderen er opdateret med reviderede invitationer til løbene på Sjælland: Novemberløbet, Grib Skov og St. Dyrehave.

29. oktober 2012
Importlisten er opdateret med en importeret Alaskan Malamute fra Canada

Stillingen i Årets Polarhunde er opdateret med point fra udstillingen i Nim.

Racesiden for Alaskan Malamute er opdateret med en farvebeskrivelse udarbejdet af raceledelsen.

28. oktober 2012
Meddelelse fra bestyrelsen: Efter eget ønske har Toni valgt af fratræde sin bestyrelsespost samt sin post i PR-udvalget. Ny i bestyrelsen bliver Marianne Schlüter, som efter omkonstituering besætter posten som næstformand. Bestyrelsen takker Toni for sit store arbejde for DPHK.

Importlisten er opdateret med en importeret Alaskan Malamute fra England.

24. oktober 2012
Løbskalenderen er opdateret med en invitation til dobbeltløb i Gludsted, hvor der både vil blive afholdt Cup-løb og en dansk version af Polardistancen som noget helt nyt!

23. oktober 2012
Scraopbogen har fået tilføjet et link til DR LILLENØRD, der har været ude at køre med slædehunde hos Gert Kronholm.

Nye titler er opdateret med en ny Dansk Champion.

22. oktober 2012
Hvalpelisten er opdateret med et kuld Siberian Husky-hvalpe hos Kennel Apissorq.

Priser i klubben er opdateret med reviderede priser for udstillingstilmelding.

21. oktober 2012
Webudvalget har lagt deres referat fra webudvalgsmøde d. 14. oktober på hjemmesiden.

Forretningsorden for klubbens udvalg er lagt på hjemmesiden.

17. oktober 2012
Stillingen i Årets Polarhunde er opdateret med point op til Nyborg.

Udstillingsresultater fra udstillingen i Nim er lagt på webben.

Scrapbogen er opdateret med billeder fra udstillingen i Nim. Tak til Annika Steen Nielsen for pletskuddene!

Webudvalget udnytter efterårsferien til at integrere Samojedhundene på hjemmesiden. Der vil rundt omkring på siden komme billeder, artikler og andre sider med Samojedhunde. Arbejdet bliver finpudset og vil være helt færdigt til årsskiftet, hvor Samojedhundene officielt indtræder i klubben.

16. oktober 2012
Scrapbogen er atter opdateret med en avisartikel fra Ugeavisen Varde, der omhandler to danske Alaskan Malamutes, der har taget den amerikanske 'Pack Dog Test'.

Reglerne for rejse til udlandet med mere end 5 hunde er ændret. Læs mere på Fødevarestyrelsens hjemmeside.

10. oktober 2012
Sitemap: Vi har føjet et sitemap til hjemmesiden. Google skulle gerne få nemmere ved at finde klubbens hjemmeside - og alle I brugere får endnu et redskab til at finde rundt på siden.

Parringslistens betingelser er opdateret, så de stemmer overens med bestyrelsens beslutninger jf det seneste referat. Det koster 500,- at få en parring optaget på parrings- og hvalpelisten. Inkluderet i prisen er gratis medlemskab til hvalpekøberne, såfremt de indmeldes af opdrætteren. Når hvalpene er født, overføres kuldet til hvalpelisten, hvor hvalpene kan stå indtil de er 6 måneder. Hvis der skulle være enkelte hvalpe, der ikke er afsat efter de 6 måneder, kan de overføres til Unghundelisten. Her forventes opdrætter at lave en beskrivelse af hunden - f.eks. sind, udseende, socialisering...

8. oktober 2012
Forummet bliver nedlagt pga. inaktivitet, og linket dertil er fjernet fra hjemmesiden. Facebook har overtaget forummets funktioner, så derfor har bestyrelsen vurderet, at forummet er blevet overflødigt. Så det er sidste chance at komme ind og kigge - forummet slettes om kort tid.

Ny side på hjemmesiden: KØB/SALG. Der er kommet en ny side - se i menuen: KØB/SALG. Her kan klubbens medlemmer sætte effekter til salg. Der er i klubbens facebook-gruppe en begræsning på salg af effekter til over 10.000 kr, som i stedet henvises til hjemmesidens køb/salg-side.

Referat fra bestyrelsesmøde d. 29. september er lagt på hjemmesiden.

Løbskalenderen er opdateret med invitation til DM i Silkeborg og en rettelse i invitationen til Lindet. Løbstilmeldingsformularen er opdateret med priser for eftertilmelding og klasseændring.

Scrapbogen er atter opdateret. Nu med en fin lille artikel i Herning Folkeblad, der havde en journalist ude i Gludsted Plantage, da klubben holdt sæsonopstart.

7. oktober 2012
Scrapbogen er opdateret igen. Denne gang med en flot fotoserie fra Herning Folkeblad. Deres udsendte fotograf tog en masse lækre billeder - og lød ret begejstret efter turen med et hundespand. Fotoserien kan findes under 'avisartikler' eller via dette direkte link.

6. oktober 2012
Scrapbogen er opdateret med billeder fra sæsonopstart i Gludsted - følg det direkte link, klik på billederne herunder eller find billederne under 'Arrangementer' i Scrapbogen. Har du også taget et par gode billeder i skoven i dag, så send dem gerne til webudvalget.

gludsted2012
3. oktober 2012
PM til udstillingen i Nim er lagt på hjemmesiden og kan findes her.

Invitation til landskamp i Daldorf: Der er indløbet invitation til den årlige landskamp i Tyskland, og den vises her i originalt udseende - altså på tysk. Skulle nogen have behov for hjælp med sproget kan Gert Kronholm kontaktes på telf: 41240338 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Bemærk venligst, at der er tilmeldingsfrist den 17 oktober! Af praktiske hensyn (da der er tale om landskamp) bedes tilmelding afgivet til Heidi Schmølz på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. som sædvanligt.


 

 

September

22. september 2012
Raceledelsen for Alaskan Malamute har holdt møde og referatet kan læses her.

Fra Sport Udland: Så er "verden" ved at vågne igen efter sommeren - hvor den så end blev af. Udover invitationen fra Tyskland om landskampen er der kommet indbydelse til et vognløb i Seckau, Østrig, men da det allerde finder sted her i begyndelsen af oktober kommer det jo nok for sent. Skulle der alligevel være nogen, der er interesserede, kan yderligere indhentes hos mig - Gert Kronholm. En anden, og for de allerfleste nok noget umuligt, er en indbydelse til at deltage i et flerdagesløb i Karelien, RUS. Dette kan blive den helt store oplevelse og finder sted fra den 16 til den 24 februar 2013. Der medfølger et tilbud om at deltage i et "træningsløb" op til dette med gratis logi, spor og tolk, og det er meget favorabelt rent økonomisk.Datoer for dette var ikke med, men jeg er igang med at undersøge det.Selve løbet hedder Kalevala Sled Dog Race 440 km., og opvarmingsløbet: North Hope Stage Race. Race Marshal: Terry Hinesly (USA). Vet.: Dr.Caroline Griffits - Ididtarod Vet. Evt. henvendelser til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
17. september 2012
Udstillingssiden er opdateret med resultater fra udstillingen i Rønne plus Polar Gold Cuppen i Nyborg. Vi modtager stadig gerne billeder fra arrangementerne - gerne vinderbilleder med hundenes navne og placeringer.

10. september 2012
Kalenderen er opdateret med en sletning af et arrangement: Opstartstræningen i Tisvilde d. 7. oktober er aflyst pga manglende kapacitet i udvalget. Det har desværre ikke været muligt at finde en alternativ dato, der ikke kom i konflikt med udstillinger, løb eller andre aktiviteter.

6. september 2012
Kalenderen er opdateret med en invitation til udstilling i Norge arrangeret af Norsk Alaskan Malamute Klubb (NAMK).

5. september 2012
Scrapbogen er opdateret med en masse billeder fra Polar Gold Cuppen, der blev afholdt i weekenden. Har du også billeder - så send dem gerne til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


Bestyrelsen orienterer: den 1.september blev stemmerne talt op for urafstemning på 2 forslag. Stemmerne blev talt op af: Christina Runge (revisor i DPHK) samt medlemmer fra bestyrelsen: Henrik Søeborg og Birgit Hinrichsen. Anne Schierup overværede optællingen som forslagsstiller.

Resultat Forslag A: afgivet 49 stemmer - 46 ja - 2 nej - 1 blank. Forslaget er vedtaget .
Resultat Forslag B: afgivet 49 stemmer – 45 ja - 3 nej - 1 blank. Forslaget er vedtaget.

Så snart ændringerne er godkendt i DKK , træder ændringerne i kraft. I bliver orienteret via Hjemmesiden.


 

 

August

27. august 2012
Kalenderen er opdateret med invitationer til sæsonopstart og nytårsarrangement.

25. august 2012
Meddelelse fra bestyrelsen: Optælling af stemmer fra urafstemningen finder sted på lørdag i Nyborg.

Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Apissorq (Siberian Husky).

22. august 2012
Shoppen er opdateret med nye, lækre varer: En kuglepen, en praktisk paraply, en smart køletaske og en Tracker rygsæk. Varerne kan ses i Nyborg - eller bestilles i shoppen.

varer

19. august 2012
Kalenderen er opdateret med en invitation til løb i Lindet d. 8. og 9. december.

15. august 2012
Administrativ ændring af løbsreglementet: Dansk Polarhunde Klub er overenskomstmæssigt underlagt de til enhver tid gældende bestemmelser i DKK. Dette gælder både stambogsføringsregler, udstillingsregler, dopingregler og flere andre. I vort løbsreglement findes en række betingelser for hundenes deltagelse i løb arrangeret af DPHK. Der er både aldersgrænser, forsikrings- og vaccinationsbestemmelser. Men ingen steder stilles krav om, at danskejede hunde skal være registreret i Danmark, således som det forlanges af stambogsføringsreglerne. For nogle hundeejere, som importerer eller har importeret hunde fra udlandet, er registreringsforholdene håndteret lidt lemfældigt og nogle har fundet det opportunt at spare gebyret til registrering i dansk stambog, således som stambogsføringsreglerne foreskriver. Det er en ærgerlig ekstraudgift, men ikke desto mindre et krav, idet der generelt skal være en sammenhæng mellem den lovpligtige registrering i Dansk Hunderegister og stambogsregistreringen. For at klubben kan leve op til lovgivningsmæssige krav og til vor overenskomst med DKK, er der derfor foretaget en administrativ tilpasning af løbsreglementets § 2 stk. C, ny litra 3 med følgende tekst: ”Danskejede og herboende hunde skal være registreret i Dansk Hunderegister og stambogsført i DKK.” Det medfører at det tidligere litre 3 nu er litre 4 og så fremdeles.

14. august 2012
Kalenderen er opdateret med en invitation til opdrætsseminar d. 23. september.

10. august 2012
Alaskan Malamute er opdateret med en ny, detaljeret racebeskrivelse.

Billedgallerierne er udvidet med fire nye gallerier, som skal fyldes med jeres billeder. Har du billeder af forskellige aktiviteter med polarhunde (gerne udover løb og udstilling), ødelæggelser efter polarhunde, polarhunde i fæld og/eller hundegårde/hundehuse, så modtages de meget gerne - send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. På forhånd tak!

2. august 2012
Hvalpelisten er opdateret med et kuld Alaskan Malamute-hvalpe hos Kennel Snowcreek.


 

 

Juli

31. juli 2012
Eksportlisten er opdateret med tre Alaskan Malamute-hvalpe eksporteret til Sverige.

30. juli 2012
Opdrættercafe: Der er endnu et par dage til tilmeldingsfristen til årets opdrættercafe. Giv samtidig besked om overnatning m.m.

Head on-kursus: Klubben vil afholde et kursus i overhaling og head on, hvis der er tilmeldinger nok. Læs mere på forummet eller på klubbens facebook-side.

27. juli 2012
Polar Gold Cup: Der er kun få dage til fristen for tilmelding (30. juli), så skynd dig at gå ind og melde til. Listen over præmier bugner med store, flotte gaver - netop opdateret med præmie til Supreme BIS: En Pawtrekker Kickbike! Husk også at melde til fællesspisning - og hvis du har lyst til at overnatte på pladsen, skal du også give besked.

25. juli 2012
Importlisten er opdateret med en malamute fra Sverige.

Referat fra raceledelsesmøde hos Alaskan Malamute er lagt på hjemmesiden.

19. juli
Kalenderen er opdateret med invitationer til udstillingerne i Nim og Gørlev.

18. juli 2012
Referat fra bestyrelsesmødet d. 15. juli er lagt på hjemmesiden.

Kalenderen er opdateret med datoer for ringtræning på Fyn.

17. juli 2012
Polar Gold Cup: Der er kun 14 dage til fristen for tilmelding (30. juli), så skynd dig at gå ind og melde til. Husk også fællesspisning lørdag aften - tilmelding hertil skal ske til aktivitetsudvalget. Vær med til et brag af en dobbeltudstilling og til at skabe en tradition!

16. juli 2012
Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos Kennel Porcupine (Alaskan Malamute).

12. juli 2012
Polyneuropati hos Alaskan Malamute: siden er opdateret med information om DNA-test.

11. juli 2012
Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Porcupine (Alaskan Malamute).


 

 

Maj

30. maj 2012
Udstillingsskalenderen er opdateret med datoer for udstillinger i 2013.

29. maj 2012
Invitation til Bjørnerunden (træningsløb) er lagt på hjemmesiden.

Løbskalenderen er opdateret med et par rettelser.

Bestyrelsen orienterer:
- Urafstemninger i forhold til vedtægtsændringer fra GF den 14.4.2012 udsendes i løbet af juli.
- Da afstemningen hos samojederne betyder at vi i løbet af året forhåbentlig får mange nye medlemmer i DPHK er der p.t. etableret kontakt med den ”nedlagte ” klub sådan at vi kan forberede og aftale hvordan vi på bedste vis kan byde nye medlemmer velkommen. Bestyrelsen vil løbende holde jer orienteret.

27. maj 2012
Opdrættercafe: Invitation til opdrættercafe hos racerepræsentant for Alaskan Malamute: Frauke Siemer Jørgensen er lagt i kalenderen og på forummet.

Eksportlisten er opdateret med to eksporterede Alaskan Malamutes til hhv. Norge og Spanien.

Løbsreglementet er opdateret med ændringer efter mushermødet.

Cup-reglementet er opdateret med ændringer efter mushermødet.

Ny chipliste er lagt på webben.

Referat fra mushermødet er lagt på hjemmesiden.

20. maj 2012
EM 2015: Referat fra styregruppens møde er lagt på hjemmesiden >> referat.

16. maj 2012
Foderseminaret d. 3. juni er aflyst pga. for få tilmeldinger. Der vil blive forsøgt at gennemføre et foderseminar efter sommerferien.

13. maj 2012
Udstilling: Resultaterne fra udstillingen i Skive er lagt på hjemmesiden.

12. maj 2012
Hvalpelisten er opdateret med et kuld husky-hvalpe hos kennel A'teb.

Rejse med hund til udlandet er opdateret: Norge har droppet kravet om blodprøve for rabies.

10. maj 2012
Invitation til foderseminar: Alle medlemmer og interesserede indbydes til foderseminar d. 3. juni i Årslev på Fyn. Deltagelse koster 200,- Tilmelding til Toni Bøgemose Chrillesen senest d. 25. maj.

6. maj 2012
Udstillingsudvalget søger fotografer: Fotograf til udstillingen i Nyborg d. 1. og 2. september søges (til begge dage). Kontakt udstillingsudvalget (send en mail), hvis du selv kan tilbyde fotografering på frivillig basis, eller hvis du kender nogen, som udvalget kan kontakte. Ønsker du at tilbyde fotografering til flere af klubbens arrangementer, hører de ansvarlige udvalg altid gerne fra dig.

1. maj 2012
Invitationen til mushermødet er opdateret med endnu et par indkomne forslag.


 

 

April

30. april 2012
Scrapbogen er opdateret med en billedserie fra udstillingen i Skive. Tak til Claus Lindhardsen for billeder.

28. april 2012
Mushermøde: Invitationen til mushermødet er opdateret med to indkomne forslag.

23. april 2012
PR-udvalget byder Claus Lindhardsen velkommen i udvalget. Har DU også lyst til at bidrage i et af klubbens udvalg, så tøv ikke med at tage kontakt til udvalgsformanden og hør, hvad du kan gøre.

22. april 2012
Generalforsamling: Referatet fra generalforsamlingen kan læses online >> download her.

Mushermøde: Løbsreglementet skal drøftes på mushermødet i forbindelse med punktet: samarbejde med samojederne. Der skal arbejdes på et fælles løbsreglement, da de aktuelt melder til via vores klub. Læs vores eget reglement og samojedernes reglement og læs nærværende bilag med de væsentligste forskelle >> gå direkte til bilaget.

20. april 2012
Bozita Robur Cuppen: Breaking news for scooterklassen!
Sportsudvalget har med tilbagevirkende kraft tilføjet scooterklassen i cup reglementet. Begrundelsen er, at klassen ved en fejl ikke blev skrevet ind i cup reglementet efter sidste mushermøde. Se stillingen i Bozita Robur cuppen!

Importlisten er opdateret med en Siberian Husky importeret fra Polen.

DKK: NY køb hund hjemmeside
Nu sker der noget nyt. DKK har "indviet" en ny hjemmeside www.køb-hund.dk for at gøre det lettere for hvalpekøberne at få øje på DKK's hunde.

Mange mennesker, som vil have hvalp, kender ikke DKK's hjemmeside og DKK's eller specialklubbernes hvalpeliste. Det er ærgerligt, for på den måde ender alt for mange med at få en hund uden papirer. Hunde uden papirerer er "tabt" for den organiserede, seriøse avl, fordi man mangler oplysninger om hundenes aner, og dermed ikke kender hundens genetiske baggrund. Dét går på længere sigt ud over avlen af de mange dejlige racer, som vi værdsætter for deres forskellige egenskaber, hvad enten det er effektive jagthunde, dygtige tjenestehunde eller herlige familiehunde passende til mange forskellige danske familier.

Vær med til at sprede kendskab til den nye hjemmeside.

18. april 2012
Kalenderen er opdateret med invitation til udstillingerne i Nyborg d. 1. og 2. september 2012.

Udstillingsudvalget er opdateret med nyt medlem. Velkommen i udvalget til Claus Lindhardsen.

16. april 2012
confetti
Medlem nr. 200
Stort til lykke til medlem nr. 200:
Kurt Nielsen, St. Fuglede, Sjælland!
Du bydes velkommen i klubben!

15. april 2012
Generalforsamling: Bestyrelsen takker for en god eftermiddag og det store fremmøde. Rigtig mange af klubbens medlemmer deltog i generalforsamlingen og endnu flere havde indsendt stemmer til bestyrelsesvalget. Genvalgt til bestyrelsen blev Henrik Søeborg og Toni Chrillesen. 1. suppleant blev Marianne Schlüter og 2. suppleant blev Ole Hansen. Bestyrelsen har efter valget konstitueret sig med samme rollefordeling som før valget. Valget til racerepræsentant for Alaskan Malamute blev også afgjort, og Frauke Siemer Jørgensen blev valgt. Camilla Brøgger blev suppleant. Tak til alle deltagere for et godt møde.

Mushermøde: Sportsudvalget inviterer til mushermøde d. 12. maj i Slagelse. Læs mere i invitationen.

Bestyrelsesmøde: Referat fra bestyrelsesmødet afholdt umiddelbart inden generalforsamlingen er lagt på webben.

Oprydning: Udvalgsoversigter og mailsystemet er blevet opdateret med nye medlemmer og udgåede medlemmer er slettet. Mange af udvalgene har ledige pladser, så hvis du har lyst og energi til at bidrage i et udvalg, så er du meget velkommen.

Kennellisten: Der er også blevet ryddet op i kennellisten. Også her er der plads til nye - så hvis du opdrætter polarhunde, er du velkommen til at kontakte webudvalget for mere info.

11. april 2012
Generalforsamling: Siden er opdateret med årsberetning fra sportsudvalget. De andre udvalgs-årsberetninger er også lagt ud som separate dokumenter. Husk, at koden til dokumenterne fås hos webmaster (det er ikke samme kode som til forummet).

9. april 2012
Sæsonafslutning: Scrapbogen er allerede fyldt med en masse, dejlige billeder fra sæsonafslutningen. Tak til Claus Lindhardsen og Kim Hansen for de mange, gode fotos.

8. april 2012
Sæsonafslutning: Information om arrangementet i morgen kan læses her.

6. april 2012
Generalforsamling: Siden er opdateret med lidt info om dagens forløb: Dørene åbnes kl. 12.30 og der serveres kaffe kl. 14.00. Der er mulighed for at købe mad/drikke i stedets cafeteria.

Scrapbogen: Scrapbogen har fået et nyt album med billeder fra gåturen til Borup.

4. april 2012
Sæsonafslutning: Husk at der afholdes sæsonafslutning d. 9. april kl. 10 i Himmelev Byskov.

Læs mere i invitationen - og tilmeld her.

2. april 2012
Hvalpelisten: Et kuld hvalpe fra Kennel My Alaskan er lagt på hvalpelisten.

Kalender: Dobbeltudstillingen med seminar er lagt i kalenderen.

1. april 2012
Udstilling: Resultaterne fra Karlslunde er lagt på hjemmesiden.

Generalforsamling: Endnu en kandidat til bestyrelsen har skrevet en præsentation.


 

 

Marts

30. marts 2012
Generalforsamling: Materialesamling med årsberetninger, regnskab m.m. er lagt på siden. Ønsker du materialet tilsendt (udprint af materialet), kan du kontakte klubbens formand.

Kalender: Invitation til sæsonafslutningen er lagt i klubbens kalender.

28. marts 2012
Grønlandshunde: Der er fyldt en masse lækre billeder af grønlandshunde på Grønland i galleriet. Tusind tak til fotograf Louise Sørensen for de mange, fine fotos.

27. marts 2012
Karlslunde: Masser af dejlige billeder fra udstillingen er nu lagt i scrapbogen. Tak til fotograferne Charlotte Mogensen og Claus Lindhardsen for de fine billeder. Webudvalget modtager altid gode billeder fra klubbens arrangementer eller af polarhunde i forskellige situationer - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

25. marts 2012
Generalforsamling: Endnu en kandidat til bestyrelsen har skrevet en præsentation.

Webshoppen har nu en ny vare til salg: En flot nøglering med klublogo.

Generalforsamling: Endnu en kandidat til racerepræsentantposten for Alaskan Malamute har skrevet en præsentation.

Kalenderen er opdateret med en kløvtræningstur d. 1. april i Nordjylland.

23. marts 2012
Den første kandidat til bestyrelsesvalget har sendt en beskrivelse af sig selv til hjemmesiden. Se mere >> Generalforsamling.

21. marts 2012
Meddelelse fra bestyrelsen ang. stemmeafgivelse: Da fristen for afgivelse af stemme til bestyrelsesvalget henholdsvis valg af racerepræsentant endnu ikke er udløbet, har bestyrelsen besluttet, at de enkelte medlemmer, som ikke fik læst retur-vejledningen på stemmesedlerne, der således er ugyldige, skal have en chance mere for at gøre det rigtigt. Derfor opfordres de medlemmer, som positivt ved at de har returneret stemmesedler uden afsender bag på konvolutten, til snarest muligt at kontakte formanden pr. mail med angivelse af navn og adresse, hvorefter et nyt sæt stemmesedler vil blive fremsendt pr. post. Alle konvolutter – både de gyldige og ugyldige - forbliver uåbnede indtil generalforsamlingen, hvor medlemskontrol, åbning og optælling sker ved dirigent og de valgte stemmetællere. Her vil de navnløse konvolutter blive erklæret ugyldige og derefter kasseret.

20. marts 2012
Gribskov-resultaterne er opdateret med vinderbilleder. Tak til Jens Post for fotos!

Vigtig meddelelse fra bestyrelsen: Husk at påføre den eller de stemmeberettigede medlemmers navn(e) bag på konvolutten, når I indsender stemmesedler til GF. Konvolutter uden navn betragtes som ugyldige. Der er allerede indsendt adskillige konvolutter uden navn, hvilket gør det umuligt for bestyrelsen at kontrollere om folk har stemmeret eller ej.

18. marts 2012
Hjemmesiden har fået sit eget ikon på fanebladet i din browser, så hvis du har mere end én side åben ad gangen, så kan du let og hurtigt finde frem til klubbens faneblad.

Stillingen i Cuppen er opdateret med point fra sæsonens sidste løb i Gribskoven.

Resultater fra Gribskov: Resultatliste er lagt på webben.

Gribskov: Startliste for dagens heat i Gribskov kan ses her.

16. marts 2012
Løbstilmeldingen er ændret sådan, at der skal udfyldes én formular pr. start. Børneklasser skal derfor tilmeldes separat. Det gør det lettere for sportsudvalget at få overblik over tilmeldinger til løbene.

15. marts 2012
Generalforsamling: Under menupunktet 'Klubben' har generalforsamlingen fået sin egen side med indkaldelse m.m. På siden ligger der også beskrivelser af kandidaterne til racerepræsentanten for Alaskan Malamute. Disse beskrivelser har begrænset adgang, dvs. kun medlemmer med adgangskode kan åbne siderne. Kontakt webmaster for at få en adgangskode (kun for medlemmer af DPHK).

PM til udstillingen i Karlslunde er lagt på webben. Bemærk at der er forslag om fællesspisning efter udstillingen - følg med på klubbens facebook-side.

14. marts 2012
Program til løbet i Gribskov er lagt på hjemmesiden.

12. marts 2012
Udstillingsudvalget er udvidet med Charlotte Mogensen. Velkommen som udvalgsmedlem!

11. marts 2012
Reminder: HUSK, at der er tilmeldingsfrist til sæsonens sidste løb i dag: Gribskov-løbet d. 17. - 18. marts. Læs mere om løbet i invitationen og tilmeld her.

Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel A'teb (Siberian Husky). Hvalpene ventes født omkring 8. maj.

Oversættelsesmodulet har fået en masse sprog tilføjet, så alle medlemslande i FISTC kan følge med på deres modersmål.

6. marts 2012
Stillingen i Bozita Robur Cuppen er opdateret med point fra løbet i Vrøgum.

4. marts 2012
Som noget nyt kan hjemmesiden oversættes til andre sprog. Oppe i venstre hjørne er en lille boks, hvor forskellige sprog kan vælges. Modulet samarbejdet med Google Translate, der sørger for oversættelsen. Dette nye tiltag giver besøgende fra andre lande mulighed for at bruge klubbens hjemmeside. Hvis I har ønsker om flere sprog på listen, så send os en mail.

Vrøgum: Resultaterne fra weekendens løb i Vrøgum er lagt på hjemmesiden. Til lykke til alle vindere og deltagere!

Vrøgum: Så er de første billeder fra løbet i Vrøgum lagt på hjemmesiden. Tak til Frauke for billeder! Har du også taget nogle dejlige billeder fra weekendens arrangement, så send dem gerne til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Polardistans 2012 skydes i gang i morgen. Følg med i de danske musheres deltagelse på løbets hjemmeside.

2. marts 2012
Scrapbogen er opdateret med en avisartikel fra den lille lokalavis, Vodskov Avis, der har bragt en artikel om Pia og Ole Knudsens Alaskan Malamutes.

1. marts 2012
EM 2015 har fået sin egen side på hjemmesiden. Siden vil blive opdateret, når styregruppen har nyt om arrangementet.Har du lyst til at bidrage til afholdelsen af arrangementet, eller har du forslag, ideer eller andet til styregruppen (f.eks. en ide til det helt rigtige sted at afholde EM) - så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..


 

 

Februar

25. februar 2012
Programmet for løbet i Vrøgum er lagt på hjemmesiden.

23. februar 2012
Avlsrestriktionerne på hjemmesiden er opdateret med DKK's ændrede regler. Præmieringskravene bortfalder. Til gengæld skal ikke-udstillingspræmierede hanhunde forinden parring kunne fremlægge dyrlægeattest for korrekt kryptorkid-status.

22. februar 2012
Kalenderen er opdateret med invitation til løb i Gribskov d. 17. - 18. marts. Tilmeldingsfristen er d. 11. marts.

20. februar 2012
Parringslisten er opdateret med en parring hos kennel My Alaskan.

Kennelannoncerne er ændret, så der nu er link direkte til kennelernes hjemmesider og mailadresser.

15. februar 2012
Ny video i scrapbogen: Knud Schmølz deltog i FISTC's EM i Italien - han er den første musher, man ser, i videoen.

Ny avisartikel i scrapbogen: Artikel i Dalum Hjallese Avis om slædehunde i Odense Zoo.

8. februar 2012
Vedrørende kontingent for 2012: Der mangler endnu nogle fornyelser af kontingent for 2012 og disse medlemmer er i kontingentrestance og har fået tilsendt rykkeropkrævning. Bestyrelsen henleder opmærksomheden på, at indbetaling af kontingentet efter rykkerens forfaldsdato automatisk medfører fortabelse af stemmeret og valgbarhed på klubbens kommende generalforsamling i april. Vi håber naturligvis, at alle i restance fortsat gerne vil have indflydelse på klubbens virke !!
Mvh Bestyrelsen.

Nyt tv-indslag på hjemmesiden: TV2-Østjylland viste slædehunde i aktion på en friskole med Grønlandsprojekt.

6. februar 2012
Kalenderen er opdateret med invitationer til udstillingerne i hhv. Karlslunde og Skive.

3. februar 2012
Reglerne for Årets Polarhund er blevet opdateret. Reglerne er revideret lidt, og der er tilføjet en ny årskonkurrence ”Årets Stjerneskud”, og disse nye regler er gældende fra og med indeværende år.


 
 
Januar

29. januar 2012
Referat fra bestyrelsesmødet d. 14. januar er lagt på hjemmesiden.

linie

27. januar 2012
Ny side på hjemmesiden: Rejse med hund til udlandet. Hvis du skal have din hund med ud og rejse f.eks. i forbindelse med et løb eller en udstilling, kræver det lidt forberedelse. Derfor har vi samlet reglerne på en side til dig.

linie

23. januar 2012
Resultaterne fra DM i St. Dyrehave er lagt på hjemmesiden.

linie

22. januar 2012
Træningskortet er opdateret med endnu flere træningssteder. Der er plads til mange flere - send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis dit træningssted skal på kortet. Husk at skrive hvem, man kan kontakte og lidt om spormulighederne.

linie

21. januar 2012
Starttider til søndagens heat af DM i St. Dyrehave er lagt på webben.

linie

20. januar 2012
Programmet til løbet i St. Dyrhave er opdateret - se det her.

linie

19. januar 2012
Invitation til løbet i Vrøgum er lagt på hjemmesiden. Tildmeldingsfrist er d. 19. februar.
Tilmelding til fællesspisning lørdag aften kan ske sammen med tilmeldingen eller pr. mail til Erik Schaumann.

linie

17. januar 2012
EM FISTC - Mellem/Langdistance: Fra den lokale arrangør af FISTC EM Mellem- og Langdistance i Schweiz, Gyron

Gyron 24 - 26.02.2012 har vi modtaget program samt information om stedet og mulighed for indlogering i området.

Yderligere information kan hentes her.

Evt. tilmelding skal ske til vor delegerede i FISTC - Jan Pederesen på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. snarest muligt!

M.v.h.

Sport Udland

linie

15. januar 2012
Kalenderen er opdateret med et o-løb i Aalborg d. 29. januar.

Programmet til løbet i St. Dyrhave er lagt på nettet - se det her.

Scrapbogens billedgallerier et blevet udvidet med to nye albums: I skoven + I ringen. Hvis du har billeder af gode oplevelser til løb/træning eller til udstilling/ringtræning, så send til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Kennelkort: Som noget nyt er der lavet et kort over de kenneler, der har kennelannonce i DPHK. Kortet giver hurtigt overblik over placeringen af kennelerne i Danmark - og ved klik på markeren, omdirigeres til kennelens annonce med link til hjemmesiden.

Træningskort: Som hjælp til nye i slædehundsporten har vi oprettet et Danmarkskort over træningssteder. Vi vil samle træningssteder på kortet, så nye mushere kan finde frem til gode træningssteder- og fællesskaber. Send meget gerne en mail med info om dit træningssted til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vedr. kontingent-betaling: Hvis du betaler kontingent over PBS, modtager du ikke nyt girokort, da betalingen sker automatisk. Tjek derfor din PBS-opgørelse, hvis du savner et girokort. Betalingen sker via DKK's betalingssystem.


linie

9. januar 2012
DKK's krav om præmiering eller avlsgodkendelse af en hund, før den kan indgå i avl, bortfalder fra i dag. Læs mere om de ændringer, der blev vedtaget på DKK's repræsentantskabsmøde (om stambogsføringsregler, kennelmærkebestemmelser og etiske anbefalinger for avl).

linie

8. januar 2012
Resultater fra weekendens løb i Silkeborg er lagt på webben og stillingen i cuppen er opdateret med point fra løbet.

Har du stemningsbilleder fra løbet, modtages de gerne - mail.

linie

5. januar 2012
Raceledelsen for Siberian Husky har besluttet at yde et tilskud på 200kr, fra den gamle DSHK kasse til øjenundersøgelse af SH. Tilskudet gives kun til førstegangsundersøgelse. Når undesøgelsen er foretaget sendes dokumentation til kasseren. Tilskudet gives i et forsøg på at få flere SH undersøgt. Tilskudet gives i 2012, hvorefter vi vil vi vil overveje en evt. ændring/udvidelse.

Mvh Raceledelsen for SH

linie


4. januar 2012
Hvalpelisten er opdateret med et kuld husky-hvalpe hos kennel Packice.

WEBTIP: Bemærk, at listen 'Senest opdaterede sider' i bunden af siden viser,
hvilke sider, der er blevet opdateret. Det gør det let at se, hvor der er sket nyt.

linie


3. januar 2012
Så er den nye hjemmeside overført til klubbens server og har dermed erstattet den gamle side. Webudvalget håber, at den nye side kan være til gavn og glæde for alle klubbens medlemmer og andre webgæster. Surf rundt på siden og lær den at kende - der er en del nye funktioner. Siden er lavet i systemet Joomla - et cms-system, der giver udvalget mulighed for at opdatere direkte på hjemmesiden. På 'admin'-siden kan du finde en række anbefalede browsere. Alle er gratis og viser joomla uden problemer (i modsætning til Internet Explorer, desværre).

God fornøjelse
mvh Webudvalget
(Kaspar, Frauke & Marianne)

linie


1. januar 2012


2012


Kære medlemmerne af DPHK.
Fra og med 2012 opkræves kontingentet via DKK's medlemssystem. Dette tiltag er besluttet i kølvandet på, at der sidste år (2011) skete en række fejl og forviklinger i forbindelse med udsendelse af kontingentopkrævningen, som bestyrelsen ikke ønsker gentaget. Det er derfor IKKE en fejl, at du som medlem har modtaget en opkrævning fra DKK. Din indbetaling bliver automatisk overført til Dansk Polarhunde Klub.
Venlig hilsen
Bestyrelsen

Programmet til Silkeborgløbet kan ses her.
Husk, at der er tilmeldingsfrist til DM på vogn d. 5. januar. DM afholdes i St. Dyrehave - invitationen kan ses her.
Importsiden er opdateret med en importeret Siberian Husky fra Canada.
Titelsiden er opdateret med en ny tjekkisk champion.

Fra DKK:
Møder du dårlig behandling hos DKK?
På det største af de afholdte medlemsmøder med ca. 330 deltagere blev der fra flere sider rejst kraftig kritik af den behandling man fik hos DKK. Behandlingen blev kaldt arrogant og der blev anført, at DKK lavede fejl, så sagsbehandling trak ud i månedsvis.
DKK’s formand svarede, at medarbejderne jo er sat til at forvalte de bestemmelser, som DKK har fastlagt skal være gældende for dette og hint, og det er selvfølgelig ikke altid populært. Men derfor er det jo alligevel ikke tilfredsstillende at være eller blive opfattet som arrogant, dum eller langsommelig.

Hvem har du talt med?
DKK’s medarbejdere er instrueret i at præsentere sig med både arbejdssted og navn i telefonen og med navn, når du møder dem i huset. Det er vigtigt, at du og vi ved, hvem der har ekspederet dig. Hvis du ikke har fået fat på navnet i skyndingen, så spørg altid, hvem du har talt med, når samtalen er slut. Det kan også være en god idé at notere navnet ned, hvis sagen alligevel skulle vise sig ikke at være afsluttet.

Sladrehank – ja tak!
Hvis vi skal kunne gøre tingene bedre, er det meget vigtigt for os at få kendskab til helt konkrete telefonekspeditioner eller sagsforløb, hvis du som medlem oplever noget negativt. I det næste halve år – frem til 1. juni 2012 – vil vi selv få foretaget stikprøveoptagelser af medarbejdernes telefonsamtaler med medlemmer og kunder.
Samtidig vil vi bede dig om – straks – at sende en mail direkte til DKK’s direktør Jens Glavind på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis et aktuelt sagsforløb på en eller anden måde er utilfredsstillende. Send gerne den hidtidige korrespondance med. Skriv Klage over DKK i emnefeltet på mailen. Du skal ikke holde dig tilbage.
På den måde får vi en mulighed for at vide, hvad det præcis er, der er foregået, og vi kan skaffe os et samlet overblik over, hvor det ”halter”.

Læs også DKK's artikel: "DKK-hunde til danskerne"

Go to top