Menu

Log på

December

22. december 2011
Begyndere i slædehundesport (vogn) inviteres til 'Absolute Beginner' d. 21. januar kl. 10.00 på Fyn. Læs mere påforummet.

Sportsudvalget inviterer til DM i St. Dyrehave d. 21. og 22. januar. Husk DM-gebyr, når du tilmelder - frist d. 5. januar.

Oversigt over øjenlysninger i 2012 kan ses her.

Webudvalget sender deres bedste julehilsner til alle gæster på hjemmesiden. Hjemmesiden vil blive opdateret i juleferien, når webudvalget har adgang til nettet. Vær jule-tålmodige.

julehilsen800

12. december 2011
Resultater og billeder fra løbet i Lindet er lagt på hjemmesiden under løb.

Cup-stillingen er opdateret med point fra Lindet.

Importsiden er opdateret med en import fra Polen.

Kalenderen er blevet opdateret med en udstillingskalender og en løbskalender.


1. december 2011
Program til løbet i Lindet d. 10. - 11. december kan hentes her i PDF-format.

Resultaterne fra Novemberløbet kan ses her.

Stilling i Cuppen er opdateret med point fra Novemberløbet.

Titelsiden er opdateret med to nye danske champions.

Eksportsiden er opdateret med en eksport til Sverige.

Formularen til udfyldelse af hundenes ID i forbindelse med deltagelse i klubbens løb er nu videreudviklet til en pdf-formular med interaktive felter. Før udfyldelse kan formularen (som word udgaven) gemmes på egen PC og genbruges, ligesom den kan printes ud og afleveres ved nummervestuddelingen til løbene.

Baseret på erfaring fra det netop overståede Novemberløb indskærpes, at ALLE deltagere udfylder en spand- og ID liste og at der skal udfyldes en formular for hver enkelt ekvipage.


 

 

November

26. november 2011
Startliste til søndagens heat i Novemberløbet kan hentes her >> PDF

23. november 2011
Chipliste til løb i DPHK kan downloades her>> PDF eller DOC

Programmet til novemberløbet er opdateret med de sidste ændringer i startlisten >> hent her.

Dansk Polar Hunde Klub har fået sin første Europamester!
Ved dette års FISTC Europamesterskab i vognkørsel havde vi kun 1 deltager - nemlig Jan Pedersen fra Funder ved Silkeborg, som tog den laaaange køretur til Slovenien for at deltage med 8 Siberian Huskier på sprintdistancen. Jan har sat meget ind på dette års mesterskab, da han sidste år kiksede en oplagt placering på grund af vognnedbrud. Denne gang gik det godt for Jan, som mange havde håbet! Han vandt klassen og kom hjem med en guldmedalje!! Jan ønskes hjerteligt tillykke med den flotte bedrift, som slet ikke er så let at opnå.
M.v.h. Sport Udland (læs mere på www.fistc.com)

20. november 2011
Nye varer i shoppen: Vi har fået nye, lækre klistermærker - nu i tre størrelser.

I kølvandet på det ekstraordinære formøde og de efterfølgende medlemsmøder pågår der p.t. en livlig debat blandt DKK's medlemmer. I den forbindelse har DKK udarbejdet en kort redegørelse for, hvad sagen drejer sig om. Den kan læses på DKK's hjemmeside (på forsiden lige under det øverste billede til venstre), på www.hunden.dk samt på DKK's Facebookside.

Program til løb i Hvalsø kan findes her.

Hilsen fra Slovenien: Efter en meget lang tur fra dk (1550km og 19 timer) har vi været igennem første og anden dag af løbet. Indtil videre går det ganske udmærket. Efter 1.dag lagde jeg nr.1 med 36 sek til nr.2. Efter 2.dag har jeg øget lidt med 3 sek. Vi håber at det går lige så godt i morgen søndag. Sporet er hvad vi ville kalde et gennemsnit spor i dk med få stigninger men med ca 3km hvor vi køre på tværs af optil 15 cm høje trærøder, meget spændende. Mvh Jan
Så er vi færdige og næsten på vej hjem, vi mangler lige præmieoverrækkelsen, og den er jo ret så vigtig, for det blev jo til guld denne gang. På 3.dagen tabte jeg nogle få sek. men ikke nok til at miste 1.pladsen. Mvh Jan

Ny parringsannonce: Hvalpe ventes hos Kennel Packice.

Vedrørende rejse med hunde: Først og fremmest må hver person i det køretøj hundene fragtes i, være ansvarlig for op til 5 hunde, der må ind- og udføres frit som alm. kæledyr med ID, Rabiesvaccination, pas og evt. blodprøve( til Sverige til og med 31/12-2011 og vedvarende for Norge). Så hvis I er to, må I have 10 hunde med på de alm. vilkår. Man behøver ikke være ejer for at være ansvarlig for dem på rejsen, så længe de ikke rejser for at blive solgt eller overdraget. Hvis du rejser alene med mere end 5 hunde, eller I er to der rejser med mere end 10 hunde, så skal de ud over det alm. krav om ID, rabiesvaccination og pas og evt. blodprøve ledsages af dette certifikat:
http://www.fodevarestyrelsen.dk/NR/rdonlyres/420C3882-6C12-4EB0-BEC4-4F4D00D26513/0/La2302694_aktiv.pdf
http://www.fodevarestyrelsen.dk/NR/rdonlyres/CED23E8C-8AE3-40E9-A8AD-7D096F6B3E75/0/La2302694_Vejledning.pdf
Der står at det er en praktiserende dyrlæge der kan lave certifikatet. Det er desværre ikke sandt, det skal laves af Fødevarestyrelsen. Fra 1/1 kommer der et nyt certifikat, da Sverige og de andre lande med særregler vedr. blodprøver ikke må kræve det mere.
Hundene og deres pas skal ses af Fødevarestyrelsen og deres ID føres ind i certifikatet. Certifikatet udstedes den dag hundene ses, og gælder så i 4 mdr fra dato eller når rabiesvacc. udløber, hvad der måtte komme tidligst.
Du skal give Fødevarestyrelsen mindst 4 hverdages varsel - gerne på email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med angivelse af "att. Veterinærsektion Århus"- før du skal have certifikatet udstedt. Vær opmærksom på at de har lukket for kontorekspeditioner mellem jul og nytår og emails heller ikke bliver læst der.

14. november 2011
DPHK inviterer til løb i Linnet (Sønderjylland) og Silkeborg.


6. november 2011
DPHK inviterer til NYTÅRSSAMLING i KOMPEDAL - læs mere her.
Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos kennel Alaskan-Shadow.
Cup-reglementet er opdateret med de sidste nye ændringer.
Løbsreglementet er ligeledes opdateret med de sidste ændringer.
Referat fra informationsmøde om polyneuropati kan læses her.
Raceledelsen for Alaskan Malamute informerer om arbejdsområder på malamute-siden.
Resultater fra udstillingen i Gørlev kan ses på udstillingssiden.

Efterlysning af billeder
Billeder efterlyses til raceside for Alaskan Malamute på DKK’s hjemmeside. Vi vil gerne vise de enkelte racer i forskellige situationer, gerne situationer som giver et indtryk af racens baggrund eller særlige behov, men naturligvis også gerne af forskelle i f.eks. farve. Så har du et flot profil-billede, som viser malamuten i sin fulde pragt elelr nogle billeder fra træningen eller andre aktiviteter så kan dit billede blive et af flere som skal portrættere vores race overfor måske kommende malamuteejere. Bliver dit billede udvalgt, overdrager du rettigheden til at anvende billedet til DKK. Racesiderne er et tiltag fra DKK, som skal gøre det lettere at komme i kontakt med raceklubberne og de registrerede opdrættere og dermed fremme hunde med stambøger. Billeder kan sende til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. inden 20. november


 

 

Oktober

24. oktober 2011
Sportsudvalget inviterer til Novemberløbet i Hvalsø d. 26. og 27. november. Læs mere her.

Mystisk virus angriber hunde
En mystisk virus hærger blandt mennes­kets bedste venner i Favrskov i Østjyl­land. Flere hunde er blevet så syge, at de måtte aflives, men dyrlægerne har endnu ikke kunnet give en forkla­ring. Det skriver Aarhus Stiftstidende. Læs mere på: link

Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Alma Noatun.
Importsiden er opdateret med en import fra Grønland.

12. oktober 2011
Vær venligst opmærksom på, at sæsonstarten i Gludsted Plantage er i NORD, ikke i syd som annonceret ved en fejl.

4. oktober 2011
DKK inviterer til opdrætter/medlemsmøde. Læs mere på dette link.
+ et par dejlige nye billeder i malamute-galleriet i scrapbogen.


 

 

September

28. september 2011
Sportsudvalg-vest inviterer til sæsonstart d. 15. oktober i Gludsted Plantage, NORD kl. 9.00 - 13.00. Læs mere på forummet.

15. september 2011
PM til udstillingen i Gørlev d. 8. oktober er lagt online - kig her.
Gæster, der ønsker at komme forbi og kigge, kan finde udstillingen ved Gørlev Hallen, Kalundborgvej 29, 4281 Gørlev.

14. september 2011
Så nærmer landskampen mod Tyskland sig. Læs mere om løbet her. Heidi Schmølz tager sig af tilmeldinger.

14. september 2011
Alle medlemmer af DPHK inviteres til informationsmøde om Alaskan Malamute polyneuropati projekt - mødet finder sted på Københavns Universitet d. 30. oktober 2011 kl. 13 - 15. Læs mere på forummet.

9. september 2011
Hvis du bruger Internet Explorer 8 og ikke kan se hjemmesiden rigtigt, kan vi anbefale at prøve en alternativ brower - f.eks. firefox eller google chrome. Vi arbejder på en løsning af IE8-problemet.

8. september 2011 Mushermøde
Så er dagsordenen til Mushermødet opdateret med de sidste ændringer.

8. september 2011 Udstilling
Dommer på klubbens udstilling i april 20121 er Maya Delaquis.

4. september 2011 Mushermøde
HUSK, at der er frist for tilmeldelse til Mushermøde d. 11. september i dag. Send en mail til sportsudvalget, hvis du ønsker at deltage. Læs mere om mushermødet her. Mushermødet afholdes på denne adresse: Lucernemarken 1 , 5260 Odense S.

4. september 2011 Import
Annette Post har importeret en Siberian Husky-hvalp: Indian Tribe Husky's Bright Eyes fra Sverige >> importer

1. september 2011 Velkommen
Velkommen til den nye hjemmeside for Dansk PolarHunde Klub. Vi er i webudvalget stolte af at kunne præsentere den nye og opdaterede hjemmeside for jer. Vi har lyttet til jeres input fra spørgeskemaet og har fået mange nye funktioner med på den nye side. Hjemmesiden er bygget op i cms-systemet Joomla. Alle sider er endnu ikke på plads, men det bliver ordnet løbende. Brug et par minutter på at surfe rundt og se de nye funktioner, der er kommet. Webudvalget hører meget gerne fra dig, hvis du har spørgsmål, problemer, forslag, ideer, ris og ros. God fornøjelse med at lære den nye hjemmeside at kende.
Mvh Webudvalget: Kaspar, Frauke & Marianne


 

 

August

31. august 2011

Tilmeldingsfrist for deltagelse i Mushermøde er d. 4. september.
Se invitationen online.

28. august 2011
Toni Bøgemose Chrillesen er tiltrådt udstillingsudvalget.
DPHK afholder i 2012 dobbelt udstilling og seminar - læs mere på forummet

25. august 2011
Importlisten er opdateret med en importeret Alaskan Malamute fra Rusland.

24. august 2011
Udstillingsoversigten er opdateret med PM og program til udstillingen i Silkeborg.

23. august 2011
Siden med årets titler er opdateret en ny dansk champion.

16. august 2011
Udstillingsranglisten er opdateret med point fra udstillingen i Rønne.

15. august 2011
Sport-Udland har modtaget invitation til SM på barmark. Den kan hentes på oversigten over løb.
Bemærk tilmeldingsfrist d. 28. september. Direkte link>> invitation

Siden med årets titler er opdateret med nye svenske champions. Siden med de nye champions og vindere hedder 'årets titler' og findes i menuen til venstre på udstillingssiden.

Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Amuloga (Alaskan Malamute).

Stillingen i årets HIKE-cup er opdateret med de sidste point. Til lykke til alle med de flotte resultater.

6. august 2011
Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe født hos kennel Mesmocan (Siberian Husky).

2. august 2011
Sport-Udland har modtaget invitation til træningslejr i Reingers, Østrig fra 16. til 30. oktober med afsluttende konkurrence. Da det er i oktober foregår dette på vogn, og sporet er cirka det samme hvorpå der blev kørt EM seneste sæson. Alle oplysninger om ophold, indkvartering og priser kan gives ved henvendelse til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
M.v.h. Ger Kronholm, Sport Udland - mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
1. august 2011
Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe født hos kennel Snowcreek (Alaskan Malamute) og et kuld hos kennel Pawfections (Siberian Husky).


 

 

Juli

30. juli 2011
Urafstemning: Stemmerne fra uafstemningen er talt op af to bestyrelsesmedlemmer og en revisor. Ialt blev 17 stemmer afgivet. Stemmefordeling:
Ja: 17 stemmer
Nej: 0 stemmer
Ugyldig: 0 stemmer

Forslaget til vedtægtsændring er vedtaget.

26. juli 2011
Så er der nye datoer for ringtræning på Fyn.

25. juli 2011
TIlmeldingsfristen til udstillingen i Silkeborg er udsat til 1. august.

Svenske mesterskaber på vogn: Som tidligere meddelt fra Sport Udland udskrives der Svenske mesteskaber på vogn - Barmark - og yderligere opysninger kan nu ses på: www.sphk.se/sodra/sm

Udstillingssiden er opdateret med resultaterne fra Rønne-udstillingen.

23. juli 2011
Førstehjælpskurset er aflyst pga. manglende tilmelding.

Urafstemning: Urafstemningen er slut. Sekretæren har modtaget stemmesedler. Disse vil blive talt op ved 1.kommende lejlighed, da der ifølge vedtægterne skal være 3 bestyrelsesmedlemmer eller 2 bestyrelsesmedlemmer + en revisor samt forslagsstillerne tilstede, når brevene åbnes. Vi arbejder på en dato og resultatet vil umiddelbart efter blive offentliggjort .

Udstillingssiden er opdateret med datoer for udstillinger i 2012.
Bemærk, at ikke alle dommere endnu er helt på plads.

Importsiden er opdateret med to importerede Alaskan Malamutes.

Sportsudvalget har budt tre nye medlemmer velkommen i udvalget: Jan Rost, Erik Schaumann og Charlotte Hansen.

Sportsudvalget inviterer til mushermøde på Fyn d. 11. september. Læs mere her.

DPHK inviterer til POLARHUNDETRÆF fredag d. 2. september til søndag d. 4. september 2011. Læs meget mere her.

15. juli 2011
Reminder: Frist for tilmelding til førstehjælpskurset d. 1. oktober er I DAG. Tilmelding sendes til klubbens sekretær pr. mail.

Det er også sidste chance for at stemme i urafstemningen i dag.

11. juli 2011
Siden med årets titler er opdateret med to nye champions og en junior verdensvinder.

4. juli 2011
Kalenderen er opdateret med datoer for næste bestyrelsesmøde (d. 11. september) og generalforsamling (14. april 2012).


 

 

Juni

30. juni 2011
UR-AFSTEMNING: På klubbens generalforsamling i april vedtog forsamlingen det fremsatte forslag om tilføjelse til tegningsreglerne, foranlediget af nye særlige regler om Nem-ID, herunder fortsat at have mulighed for at flytte adgangsmuligheden til klubbens konti. Forslaget blev enstemmigt vedtaget af generalforsamlingen og den samlede ordlyd af § 9, stk. 6 bliver herefter: (tilføjelsen er i kursiv). ”Klubben forpligtes ved underskrift af 2 bestyrelsesmedlemmer, hvoraf den ene skal være formand eller næstformand.

Klubben hæfter som juridisk person alene med sin formue. Bestyrelsen kan meddele prokura til formand, næstformand, sekretær og kasserer.” Alle eksisterende medlemmer, som ikke er i kontingentrestance og som har været medlem i mindst 6 måneder, har stemmeret ved urafstemningen. Afstemningen foretages ved at downloade og udskrive stemmesedlen. Udfyldte stemmesedler skal returneres til sekretæren senest den 15. juli 2011 i en konvolut pr. alm. post.

Der afgives én stemme pr. stemmeseddel og stemmesedlen lægges derefter i en konvolut, som sendes til sekretæren. Bag på konvolutten skives navn og adresse på de medlemmer, som afgiver stemme. Antallet af navne og antallet af stemmesedler skal være identisk. Har et medlem ikke adgang til internet eller har man problemer med udskrivning af stemmeseddel, kan man kontakte undertegnede telefonisk, hvorefter jeg vil fremsende det nødvendige antal stemmesedler med posten. Stemmesedler som ikke er autoriserede og/eller stemmesedler, som modtages senere end den 15. juli 2011 (+ én dag), bliver betragtet som ugyldige.

På forhånd tak for jeres medvirken !
pbv. Henrik Søeborg

29. juni 2011
Siden med årets titler er opdateret med en ny københavnsvinder 2011. Siden med de nye champions og vindere hedder 'årets titler' og findes i menuen til venstre på udstillingssiden.

Invitationen til udstillingen i Silkeborg d. 28. august er rettet, så datoen er korrekt.

27. juni 2011
Siden med årets titler er opdateret med en ny københavnsvinder 2011.

26. juni 2011
Udstillingen i Silkeborg er d. 28. august.

20. juni 2011
Fra dags dato (20.06.2011) vil du som opdrætter modtage en pakke til dine hvalpekøbere, inden hvalpene forlader hjemmet, hvis du annoncerer her på siden. Skulle du være medlem af klubben og opdrætte et kuld hvalpe uden annonce, er du velkommen til at kontakte sekretæren, hvis du ønsker at få tilsendt en hvalpepakke. Denne vil indeholde et klubblad samt materiale om DPHK, som du kan uddele til dine hvalpekøbere. Skulle denne IKKE været nået frem en uge inden hvalpene er salgsklare, bedes du sende en mail til sekretæren. Vi vil her gerne gøre opmærksom på at hvis du som opdrætter melder dine hvalpe ind i klubben kan du få rabat for indeværende kontingent år, så din pris pr. hvalpekøber vil være 160 kr.

Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Pawfections (Siberian Husky).

Siden med årets titler er opdateret med to nye junior champions og en københavnsvinder.

14. juni 2011
Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Mesmocan (Siberian Husky) og en parring hos Kennel Snowcreek (Alaskan Malamute).

9. juni 2011
Hvalpelisten er opdateret med to nye kuld.

Siden med årets titler er opdateret med en ny polsk champion.

6. juni 2011Udstillingsranglisten er opdateret med point fra Årslev-udstillingen.

Ekportsiden er opdateret med en SH-hvalp eksporteret til Sverige.


 

 

Maj

29. maj 2011
Udstillingssiden er opdateret med invitation til DPHK's sidste specialklubudstilling i 2011.

Udstillingssiden er opdateret med invitation til DPHK's udstilling i Jylland.

Så er resultaterne fra udstillingen i Årslev på plads.

Udstillingssiden er opdateret med links til resultaterne fra DKK's udstillinger i Næstved og Hillerød.

23. maj 2011
Der er indløbet meddelelse om at de Svenske Mesterskaber på vogn arrangeret af SPHK Södra vil finde sted ikke langt fra Danmark. Dato er 22. - 23. oktober og det finder sted i Nybro, Svartbäcksmåla. (SMÅLAND). Ved spørgsmål eller tilmelding kan Irene Ax kontaktes på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .
Når der foreligger mere, skal det nok blive opdateret her.
M.v.h.
Sport Udland

Webmaster på lejrskole: Da webmaster er på lejrskole tirsdag - fredag, vil hjemmesiden ikke blive opdateret som normalt. Henvendelser, der haster, kan rettes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

21. maj 2011
Siden med årets titler er opdateret med en ny klubchampion.

17. maj 2011
Aktivitetskalenderen er opdateret med datoer for opdrættercafe, førstehjælpskursus og opstart på ringtræning på Fyn.

PM til udstilingen i Årslev d. 28. maj kan hentes her.

16. maj 2011
Invitation til workshop om hudsygdomme på Lifeku, Frederiksberg.

Sporkursus I og II: Aktivitetsudvalget inviterer til sporkursus på Sjælland.

11. maj 2011
Siden med årets titler er opdateret med to nye norske champions.

5. maj 2011
Silkeborg Friluftsfestival d. 14. - 15. maj er føjet til kalenderen.

3. maj 2011
Importsiden er opdateret med en SH-hvalp importeret fra USA.

Til gallafest med hundespand: I år skulle det være lidt anderledes, Katrine Storm og hendes gallapartner, ville prøve en ny form for transport til deres gallafest. Nemlig at køre hundespand. Med stor succes kørte 5 spandet, fra kennel Amuloga de kommende studenter frem til den den røde løber.
Tak til Kennel Amuloga for den sjove historie og billeder.

2. maj 2011
Importsiden er opdateret med en AM-hvalp importeret fra Sverige.

Rejse med mere end 5 hunde: Reglerne omkring ikke-kommercielle rejser med mere end 5 dyr af arterne hunde, katte eller fritter kræver, at dyrene ledsages af et særligt sundhedscertifikat. Fødevarestyrelsen har udarbejdet et certifikat til netop dette formål, som nu ligger i styrelsen Certifikatdatabasen. Foruden selve certifikatet har Fødevarestyrelsen også udarbejdet en vejledning til hjælp for udfyldelsen af certifikatet.


 

 

April

27. april 2011
Siden med resultater fra Skive-udstillingen er opdateret med billeder af vinder-hundene.

26. april 2011
Udstillingsranglisten er ført up-to-date med point fra udstillingen i Skive.

Udstillingssiden er opdateret med resultater fra udstillingen i Skive.

Førstehjælpskursus: NY DATO den 1.oktober 2011. Hurtig tilmelding - så materialer/lokaler kan bestilles - senest den 15. Juli 2011. Læs mere her.

Ringtræning på Fjeldsted Skov Rasteplads: Fastlagte mandage fra 18.30 til 19.30
”De glade amatører” holder nu sommer pause ??? I skrivende stund er sæsonen ved at være slut !!!! Skulle deltagerne have brug for en ekstra træning i forbindelse med de 4 dage i Vejen, kan du finde disse på www.polarhund.dk. Ellers starter den ny sæson mandag den 22. August. Efterårets nye datoer kommer i septemberbladet og kan også findes på www.polarhund.dk. Datoerne er lagt sådan at de følger udstillingerne i DHKP, DKK, SPK samt Samojedhundeklubben!
Deltagelse er gratis, så du må selv have ”forfriskninger med!
God sommer og vi ses
Lotte ( samojed) Mob. 20 25 89 91
Birgit (Alaskan Malamute ) tel. 64 88 10 71
p.s. billeder tager på en tilfældig træningsaften i april.

25. april 2011
Så er der kommet referat fra bestyrelsens møde afholdt før generalforsamlingen.

22. april 2011
Parringslisten er opdateret med en parring hos kennel Packice.

20. april 2011
Oversigten over titler opnået i løbet af 2011 er opdateret med en ny dansk champion.

16. april 2011
DKK inviterer til spændende foredrag med erfaren hundefører >> læs mere

13. april 2011
Udstillingssiden er opdateret med en side om juniorhandling.
Har DU et billede, der kunne pryde siden - så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
8. april 2011
Oversigten over titler opnået i løbet af 2011 er opdateret med en ny løbschampion.

7. april 2011
Udstillingssiden er opdateret med resultater fra udstillingen i Karslunde.

Udstillingsranglisten er opdateret point fra udstillingen i Karlslunde.

Resultatsiden fra Silkeborg er opdateret med billeder af vinderne.

5. april 2011
Scrapbogen er opdateret med link til tv-indslag fra Silkeborgløbet.

3. april 2011
Førstehjælpskurset er aflyst pga. for få tilmeldinger.

Sportssiden er opdateret med resultater fra løbet i Silkeborg.

2. april 2011
Udstillingssiden er opdateret med PM til Skiveudstillingen >> direkte link.

1. april 2011
Hvalpelisten er opdateret med et nyt billede af kuldet hos Kennel A'teb.


 

 

Marts

31. marts 2011
Sportsudvalget meddeler, at alle klasser på nær børneklasserne vil blive gennemført på C sporet, pga. de varslede høje temperaturer. Revideret startliste kan ses her.

29. marts 2011
Klubben inviterer udvalgsmedlemmer og medlemmer til førstehjælpskursus >> direkte link
Frist for tilmelding d. 1. april til klubbens sekretær.

Så er programmet til løbet i Silkeborg lagt på hjemmesiden >> direkte link

23. marts 2011
Generalforsamling: Klubbens første ordinære generalforsamling afholdes d. 9. april kl. 13.00 på Danhostel Korsør, Svenstrup Strandvej 3, Korsør. Dagsorden ifølge vedtægterne (eller se i december-bladet). Da der har været problemer med at sende girokort ud til klubbens medlemmer, er der sket en forsinkelse mht. udsendelse af brev. Den forlængede betalingsfrist har indtil videre gjort det uvist, hvem der var medlem af klubben. Breve vil blive udsendt i weekenden.

21. marts 2011
Ændring i bestyrelsen: Af personlige og tidsmæssige grunde har næstformand Jens Post valgt at udtræde af bestyrelsen, hvilket bestyrelsen med beklagelse tager til efterretning. Som nyt bestyrelsesmedlem indtræder 1. suppleanten Toni Chrillesen. Toni fortsætter i Jens’ valgturnus. Efter aftale foretages ikke om-konstituering i bestyrelsen nu, hvilket betyder, at Toni Chrillesen beklæder næstformandsposten frem til generalforsamlingen og først derefter konstitueres bestyrelsen på ny. Bestyrelsen byder varmt velkommen til Toni Chrillesen og siger samtidig et stort tak til Jens for hans store engagement i bestyrelsen og indsats for klubben.
pbv. Henrik Søeborg

20. marts 2011
Udstillingssiden er opdateret med årets første nye titel: En ny svensk champion.

18. marts 2011
Weekendens løb i Gribskov er ændret til træningsløb pga. få tilmeldte. Mushermøde kl. 10.00.

16. marts 2011
Stillingen i årets Hike-cup er opdateret med point fra Novemberløbet.

15. marts 2011
Invitationen til løb i Silkeborg er skiftet ud med en ny invitation med højdeprofil m.m. >> direkte link.
HUSK, at der er frist for tilmelding til Silkeborgløbet d. 21. marts.

Løbet på Falster er flyttet til Gribskov. Der er derfor kommet en ny invitation.
HUSK, at der er frist for tilmelding til løbet d. 17. marts.

12. marts 2011
Meget imod forventning fik vi ikke tilladelse til at afholde vores løb i Hannenov skov på Falster den 19.-20. marts. Vi flytter derfor løbet til Gribskov (samme datoer). Ruterne bliver de kendte på henholdsvis 9,4 - 8,5 - 6,5 og en børnerute på ca. 2,5.

Af hensyn til usikkerheden omkring løbets afholdelse flyttes tilmeldingsfristen til torsdag den 17. marts kl. 20:00. Af samme årsag udsendes programmet/startlisten først torsdag aften før løbet. Allerede tilmeldte til løbet på Falster betragtes som tilmeldte til løbet i Gribskov. Hvis dette ikke ønskes skal der afmeldes til undertegnet på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest torsdag den 17. marts kl. 20:00.

Vi beklager usikkerheden omkring dette løb og den ulejlighed ændringen må fremkalde.
Med venlig hilsen
Sport Øst
Ole Hansen

9. marts 2011
Stillingen i HIKE-cuppen er opdateret med point fra løbet i Vrøgum.

Resultaterne fra Polardistans 2011 er lagt på hjemmesiden.

8. marts 2011
Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe født i går hos Kennel A'teb.

7. marts 2011
Oversigten over årets udstillinger er nu up to date.

Så er der resultater og billeder fra weekendens DM i Vrøgum.
>> se stemningsbilleder
>> se vinderbilleder

4. marts 2011
Vi byder Kennel Mesmocan (Siberian Husky) velkommen på kennellisten.

3. marts 2011
Løbssiden er opdateret med invitation til løb på Falster >> direkte link.

Ny dommer for SH/GH på udstillingen i Rønne: Liz-Beth Liljeqvist, Sverige

PM til udstillingen i Karlslunde er lagt på hjemmesiden >> direkte link.

Udstillingsranglisten for 2011 er opdateret med point fra udstillingen i Stouby.

1. marts 2011
Udstillingssiden er opdateret med invitationer til udstillingerne i Skive og på Fyn.

Opdrætssiden er opdateret med to eksporterede hvalpe til hhv. Finland og Sverige.

Programmet til Vrøgum er lagt på løbssiden.


 

 

Februar

26. februar 2011
Udstillingssiden er opdateret med billeder fra udstillingen i Stouby.

24. februar 2011
Udstillingssiden er opdateret med resultater fra weekendens udstilling i Stouby.

21. februar 2011
Opdrætssiden er opdateret med de ændrede avlsrestriktioner.
Læs mere på DKK's hjemmeside.

15. februar 2011
Vedr. kontingentbetaling: Vi er blevet gjort bekendt med, at ikke alle medlemshusstande har modtagetindbetalingskort til kontingent for 2011. Dette må bero på en fejl hos enten postvæsenet eller hos vores trykker, som oprindeligt skulle have sørget for, at indbetalingskortet blev omdelt sammen med december-nummeret af medlemsbladet. Såfremt der er medlemmer, som ikke har modtaget indbetalingskort med posten i starten af januar og som – forhåbentlig – gerne vil forny kontingentet for 2011, bedes I rette henvendelse til bestyrelsen: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi beklager endnu engang fejlen – det vil ikke gentage sig.
Pbv Henrik Søeborg

10. februar 2011
Information om ændringer i de nye chipregler: DKK oplyser, at de nye chipregler, der træder i kraft d. 3. juli 2011, er blevet ændret, så det gælder at "Hunde, katte og fritter, der har en letlæselig tatovering, som er foretaget før 3. juli 2011, vil efter EU reglerne betragtes som lovligt id-mærket, hvorfor de godt kan få udstedt pas. "

9. februar 2011
Der inviteres til løb i Silkeborg d. 2. - 3. april 2011. Løbet erstatter de aflyste løb i sæsonen og tæller med i HIKE-cuppen!

8. februar 2011
Lars & Maria Holmboe har importeret en malamute-hvalp fra Polen.

6. februar 2011
Birgit Hinrichsen har importeret en malamute-hvalp fra Belgien.

2. februar 2011
Brugerundersøgelse: Nu har hjemmesiden eksisteret i godt et år, og vi i webudvalget synes, at det er tid til at evaluere projektet. Vi vil meget gerne have indputs fra jer, der bruger hjemmesiden i det daglige. Vores mål i udvalget er at lave en hjemmeside, der opfylder jeres behov, og vi arbejder hele tiden på at forbedre og udvikle siden.

Vi har derfor udarbejdet et lille spørgeskema, som vi håber, at I har tid og lyst til at udfylde. Målet med undersøgelsen er at finde ud af, hvilken retning hjemmesiden skal udvikles i. Vi vil gerne opfordre så mange af jer som muligt til at besvare undersøgelsen og meget gerne komme med uddybende kommentarer, så vi kan få så konkrete tilbagemeldinger som muligt. Vi modtager meget gerne konstruktive forslag og ideer, som kan gøre hjemmesiden bedre og mere brugbar for jer. Vi modtager også gerne henvendelser fra alle, der er interesseret i at bidrage til udviklingen af hjemmesiden i form af arbejdskraft.

Resultatet af undersøgelsen offentliggør vi i bladet og på webben, når vi har bearbejdet de data, der er indkommet. Undersøgelsen kører i hele februar og marts, hvorefter vi lukker for nye besvarelser. Derefter er I - som altid - meget velkomne til at sende en mail, hvis I har forslag, spørgsmål eller ideer til hjemmesiden.

Mange hilsner
Webudvalget


 

 

Januar

31. januar 2011
Referat fra bestyrelsesmødet d. 30. januar kan læses på hjemmesiden.

VIGTIGT ang. dyremesse: Information til alle medlemmer !!
Fra DKK er vi blevet gjort bekendt med, at der afholdes en ”Vild Med Dyr – messe i Fredericia den 9-10. april 2011. I den forbindelseannonceres, at der på messen bliver afholdt en hundeudstilling arrangeret af DDH (Den Danske Hundeforening). Medlemmernes opmærksom henledes på, at Den Danske Hundeforening ikke er anerkendt af DKK og derfor heller ikke nogen af DKK’s specialklubber.

Hvis man tilmelder sin hund til den nævnte hundeudstilling i Fredericia, har man derfor ikke længere ret til at deltage på udstillinger arrangeret af DKK eller DKK's specialklubber. Vi henviser til DKK's udstillingsreglement på side 6 under Udstillingsberettigede, hvor der står, at "Det er en forudsætning, at ejeren ikke udstiller hunden i en forening, der ikke er anerkendt af DKK".

Vi håber, at vi med denne meddelelse kan medvirke til at forhindre, at medlemmer, hvalpekøbere m.fl. uden at tænke over konsekvensen, tilmelder og derved kommer i klemme i forhold til DKK’s udstillingsregler.

pbv. Henrik Søeborg

30. januar 2011
Udstillingssiden er opdateret med to titler fra 2010.

26. januar 2011
Kalenderen og løbssiden er opdateret med invitation til DM i Vrøgum d. 5. - 6. marts.

22. januar 2011
I forbindelse med aflysningen af løbet i St. Dyrehave overvejede udvalget at lave et løb i Hvalsø i stedet for. Det blev skrevet ud til de tilmeldte til St. Dyrehave. Desværre kan udvalget ikke få løbstilladelse til Hvalsø, så det bliver heller ikke til noget.

20. januar 2011
Løbet i St. Dyrehave er aflyst på grund af is på sporet.
Vi forsøger at flytte løbet til Hvalsø, men det er ikke muligt at køre velo1/velo2, så det aflyses. Ruten i Hvalsø bliver nok 4,5 km, da der stadigvæk er lidt is få steder i skoven. I morgen formiddag finder vi ud af, om det er muligt at flytte løbet til Hvalsø. Du må meget gerne skrive tilbage til Charlotte Andersen, hvis du ønsker at deltage (hvis løbet bliver i Hvalsø 4,5 km måske 6 km)

18. januar 2011
Så er programmet til weekendens løb i St. Dyrehave lagt på hjemmesiden.
Hent programmet her.
NB: Sporet bliver tjekket torsdag eftermiddag. I tilfælde af aflysning vil dette ske torsdag aften.

14. januar 2011
Slædekørsel i Gribskov: Skovfogeden for Gribskov beder os endnu engang indskærpe at slædekørsel ikke er tilladt på skovens skiløjper. På alle veje der går ind i løjpeområdet, er der spærret ved opsætning af en buk med et oplysningsskilt, og disse SKAL respekteres selvom sneen er blevet til is, idet dette skal danne bund for kommende løjper. I denne periode henvises til Tisvilde Hegn og Store Dyrehave, hvor der ikke er begrænsninger i de anviste ruter. Følg evt. udviklingen på nettet.

13. januar 2011
Kennel Amuloga (Alaskan Malamute) bydes velkommen på kennellisten.

Tilmeld dig til løb i St. Dyrehave. Du kan tilmelde løbet til normal pris helt frem til søndag den 16. januar. Direkte link til tilmeldingsformular >> tilmelding

12. januar 2011
Siden er opdateret med et kuld Siberian Husky-hvalpe hos Kennel Setzoniaze.

10. januar 2011
Siden er opdateret med en Siberian Husky-parring fra Kennel A'teb.

4. januar 2011
Opfordring fra Sport Udland: Efter diverse aflysninger af løb herhjemme må der snart være sult efter at konkurrere tilstede. Hvad så med at komme afsted til Sverige for at deltage i DM på slæde i weekenden 19 - 20/2 - frist 4/2!! Send snarest tilmelding til mig, så vi kan få dette planlagt. Find oplysningerene her på Webben via kalenderen.
M.v.h. Gert - Sport Udland

SHAM-draget: Løbskalenderen er opdateret med information om SHAM-draget i Sverige.

Udstillingskalenderen er opdateret med bl.a. en revideret indbydelse til udstillingen i Karlslunde.

2. januar 2011
Pga. isbelægning på sporet er løbet i Gludsted Plantage aflyst.

Nye datoer for ringtræning på Fyn i februar, marts, april og maj.
(Også lagt i kalenderen og på forummet.)

 

Go to top