Menu

Log på

December

30. december 2010
Sportsudvalg Øst inviterer til løb i St. Dyrhave på Sjælland - invitation.

Importsiden er opdateret med en importeret Alaskan Malamute.

29. december 2010
Indbetaling af kontingent for 2011: Desværre fremgår det ikke af udsendte girokort, hvornår betalingsfristen er. Vi beklager. Her er datoerne : 31. dec. 2010 for nye medlemmer og den 1. febr. 2011 for eksisterende medlemmer (for at opnå stemmeret og valgbarhed på GF den 9. april 2011.) Skulle du ikke have dit medlemsnummer er du velkommen til at henvende dig til sekretæren for at få det oplyst. Det er dog ikke nødvendigt, men vi vil gerne bede dig om at udfylde girokortet med letlæselig skrift. Desuden er du selvfølgelig velkommen til at benytte netbank.
Hilsen Birgit (sekretær)

Meddelelse fra Sport Udland: På opfordring fra bestyrelse og Sporten har jeg forespurgt i Sverige om dansk deltagelse i SHAM - draget for at afholde et DM på slæde. Grundet udfald af min personlige mailadr.(som nu er skiftet her på webben) har jeg savnet et svar, men har nu fået det. Alle, der vil tilmelde sig SHAM-draget, kan samtidigt deltage i et separat DM , men starter på lige fod med alle andre deltagere. Man er villig til I Sverige at uddrage en speciel resultatliste for danskerne, så det skulle være let at gå til!! P.t. savner jeg yderligere oplysninger om pris - tilmeldingsfrist og overnatningsmuligheder, men så snart jeg modtager det, kommer det her på Webben. Tilmeldinger kommer til at gå via mig, da vi skal have styr på antal deltagere og for at kunne fremskaffe pokaler til vinderne. Husk dog lige, at et DM kun kan vindes i en klasse, når der er minimum 3 danskere i klassen.
M.v.h. - og godt nytår fra
Sport Udland

23. december 2010
Julehilsen fra bestyrelsen
Bestyrelsen ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

22. december 2010
Udstillingsinfo: Der er kommet en ny bedømmelsesrækkefølge til udstillinger gældende fra 1. januar 2011. Rækkefølgen er lagt som pdf-fil på udstillingssiden (nyt menupunkt) og kan downloades direkte her.

20. december 2010
Eksportlisten er opdateret med en eksport til Sverige.

16. december 2010
Hvalpelisten er opdateret med et kuld Alaskan Malamute-hvalpe hos kennel Amuloga på Fyn.

15. december 2010
Sport Vest inviterer til løb i Gludsted Plantage d. 8. - 9. januar 2011.
Følg også med i tråden på forummet.

Sport Udland inviterer til Polarhundsmästerskapen d. 5. - 6. februar 2011 i Åsarna, Sverige.

13. december 2010
Udstillingssiden er opdateret med to nye hunde med fine nye titler.

Julemanden med slædehunde: Ørbæk Kro på Fyn var igen vært med julesjov for børn søndag d. 12. december. Der skulle bl.a. danses om juletræ og nydes gløgg og æbleskiver. For at det hele kunne køre af stablen, skulle der selvfølgelig komme en julemand - så for andet år i træk, var kennel Amuloga, Betina og Anders fra Ringe behjælpelige med at køre julemanden med slædehunde i et fint optog med pigegarde. I front Ashanti 6 år, Jet 18 mdr. I midten Elvis 9 år, Uni 14 mdr. Bagerst Asim 5 år, Pink 21 mdr.

8. december 2010
Aflysning af Silkeborgløbet: Vi kan ikke gennemføre løbet i Silkeborg, idet sporet hverken kan køres med slæde eller vogn. Det har været forsøgt at flytte løbet til en anden skov, men det var ikke muligt. Derimod har vi fået tilladelse til at afholde fællestræning i Glusted nord begge dage.
På vegne af sportsudvalg vest
Henrik Hansen.

I stedet for løbet i Silkeborg, inviteres til fællestræning i Gludsted. Følg med på forummet.

Slædehunde på tv: Lille sne-indslag fra TV2Fyn

3. december 2010
Kalenderen er opdateret med invitation til Nytårssamling i Kompedal.


 

 

November

30 november 2010
Vedr sidste sæsons HIKE-cup, som blev overrakt i forbindelse med Novemberløbet.
Da der var mange, der ikke var tilstede ved overrækkelsen, bedes de henvende sig hurtigst muligt og inden 8. december til Anders Gram - enten pr. telefon eller mail for at aftale nærmere omkring afhentning af foderpræmien.

Så er resultaterne fra sæsonens første løb i DPHK kommet på hjemmesiden.

28. november 2010
Udstillingssiden er opdateret med invitationer til to udstillinger i 2011.

25. november 2010
Novemberløb og vejret: Pga snevejret vil vi sende en forhåndsmelding omkring sporet i morgen ca middag. Alle fra Jylland får besked via sms - derudover opdateres webben med sidste nyt. Vi håber sporet er godt nok til vogn og velo - ifølge DMI skulle der ikke komme mere sne i morgen, men vi ved endnu ikke hvor meget der er kommet derude i dag, så vi sender vores vurdering i morgen.
PUV
Annette Post

24. november 2010
Meddelelse til brugere af Gribskov fra Skovfogeden: Vi har i dag tromlet sneen på de fleste veje i skiløjpeområdet i Gribskov. Det har vist sig at der allerede er sne nok til at stå på "de gamle" ski. Vi har derfor besluttet at vi i morgen tidlig lukker området for al kørsel. Skovskolen bedes videresende til relevante medarbejdere. Eneste undtagelse er et læs tømmer på Københavnsvej, som på grund af en regnskabsfejl hos os, ikke er kommet ud. Dette læs bliver kørt torsdag formiddag.

Mere om løjperne >> http://www.skovognatur.dk/Ud/Beskrivelser/Hovedstaden/Gribskov/Skilojper/skilojpe.htm

Hvis lukningen giver problemer, bedes du kontakte mig.

Venlig hilsen
Ole Andersen
Skovfoged
e-post direkte Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
tlf. direkte 4846 5617 mobil 2321 5350
Officiel e-post bedes sendt til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
22. november 2010
Programmet for Novemberløbet kan findes på sportssiden.

21. november 2010
Sportssiden og Kalenderen er opdateret med invitation til Polardistans.

Udstillingssiden er opdateret med Årets Polarhunde 2010. Til lykke til alle med de flotte placeringer - og STORT TIL LYKKE til Jan Pedersen med Årets Polarhund 2010: Apissorq Flying Folmer Of Anton.

15. november 2010
Sport Vest inviterer til løb i Silkeborg-skovene. Læs mere på løbssiden.

14. november 2010
Bemærk at kontonummeret i invitationen til Novemberløbet er forkert. Det rigtige kontonummer står i tilmeldingsformularen og på hjemmesiden.

13. november 2010
Bemærk at fristen for tilmelding til novemberløbet er i dag!

Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos Kennel Spottydots i Sverige.

11. november 2010
Udstillingssiden er opdateret med resultater fra DPHK's udstilling i Herlufmagle.

9. november 2010
NYT: Online shop!
Som noget nyt har hjemmesiden fået en online shop, hvor det er muligt at bestille varer med klublogo.

'Årets Hunde' er opdateret med en ny dansk champion.

7. november 2010
Sportssiden er opdateret med løbsreglement revideret i august.

5. november 2010
Bekendtgørelse om revisorvalget: Annoncering efter nye revisorer, der udløb i ultimo oktober, har udløst henvendelser fra 2 medlemmer, som ønsker at besætte de 2 ledige poster som revisor henholdsvis revisorsuppleant. Efter kontrol af valgbarhed, indtræder de 2 kandidater derfor uden afstemning og har fordelt posterne mellem sig således: Som ny revisor indtræder Christina Runge, der sammen med Søren Krelskov (valgt på den stiftende generalforsamling) vil fungere som DPHK’s revisorer frem til generalforsamlingen 2011. Som ny revisorsuppleant indtræder Nick Myhre og han er ligeledes valgt frem til generalforsamlingen 2011.
Venlig hilsen
Bestyrelsen

4. november 2010
Program for Malamuten's Venner er lagt på racesiden for Alaskan Malamute.

Resultatlisten fra løbet i Daldorf er lagt på webben.
Til lykke med de flotte placeringer til alle jer, der deltog!

2. november 2010
Løbsoversigten er opdateret med invitation til EM i Sprint i Slovakiet d. 11. - 14. febr. 2011.
Desuden er oversigten opdateret med placering af løb d. 11. - 12. december 2010 og 8. - 9. januar 2011.

Det tilrettede løbsreglement er lagt på hjemmesiden.


 

 

Oktober

27. oktober 2010
'Årets Hunde' er opdateret med en ny dansk champion.

Kalenderen er opdateret med tre løb i Belgien og Frankrig.

Sportsudvalg Øst's kontonr. er rettet.

24. oktober 2010
Sportsudvalgenes kontonr. er lagt på hjemmesiden under klubben. Vær opmærksom på at få betalt løbsgebyr til det korrekte udvalg, når I tilmelder jer. Kontonumrene står også på løbstilmeldingen.

20. oktober 2010
Sportsudvalget inviterer til Novemberløb på Sjælland.

Fra Sport Udland til alle der påtænker at tilmelde til EM på Vogn i Østrig: Jeg er blevet gjort opmærksom på, at der i invitationen til at deltage i dette års EM på vogn mangler noget information, hvilket jeg beklager.
Løbet af holdes på og ved en Campingplads ved småbyen Reingers i det nordligste Østrig, så tæt på grænsen til Tjekiet, at en del af løbsstrækningen krydser grænsen til dette land. Derfor skal alle deltagere medbringe personligt pas under selve løbet.
På pladsen findes stadig overnatningsmulighed på loftet af en bygning, med 20 madrasser på gulvet. Der er adgang til brus og toilet, og det koster 12 Euro pr. nat. Alle andre overnatningsmuligheder er optaget i mange kilometers omkreds så sent op til løbet, da mange andre lande allerede har tilmeldt.
Ankomst kan ske fra onsdag, og senest torsdag kl. 16 for kontrol af hunde og papirer. Der er også mulighed for at blive på pladsen til samme pris for træning frem til den 28. november.Tilmelding sker til undertegnede senest 02. november, og gebyret er 60,- Euro, som betales efter aftale.
Hvis der herefter skulle være spørgsmål, kan alle henvende sig til mig på 51240338 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..
M.v.h. Gert Kronholm

Referater fra bestyrelsesmøde og formandsmøde d. 2. oktober er lagt på nettet >> Klubben >> Bestyrelsen.

15. oktober 2010
'Årets Hunde' er opdateret med en ny dansk champion.

14. oktober 2010
'Årets Hunde' er opdateret med en ny dansk champion.

Kalenderen er opdateret med info om EM i Østrig i november.

13. oktober 2010
Udstillingspriserne er opdateret.

Cup-reglementet er opdateret.

10. oktober 2010
I dag har hjemmesiden fået ny farve. Hvis der ikke er sket forandringer på din skærm, så tryk F5 - eller vælg 'genindlæs' eller lign. Vi håber I synes godt om den nye, friske blå farve!

Der er nu kommet et billedshow på forsiden. Webudvalget modtager meget gerne brugbare billeder, så der hele tiden kan komme nye, lækre fotos på forsiden. Mail billeder til >> Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
9. oktober 2010
Menuen i toppen af hjemmesiden er opdateret - to menupunkter (Scrapbogen og Kontakt) er flyttet ind under 'KLUBBEN' for at give plads.

6. oktober 2010
Siden med Årets Hunde er opdateret med to københavnsvindere.

Importsiden er opdateret med en importeret Alaskan Malamute-hvalp.

5. oktober 2010
Nyt fra Sport Udland: I dagene 1. og 2. oktober gennemførte Ole Hansen og Gert Kronholm fra sportsudvalget den teoretiske uddannelse som Race Marshall (løbsleder). Dette fandt sted i nærheden af Salzburg/Østrig og var ledet af Olivier Favre - FISTC ansvarlig for mellemdistanceløb og Walter Treichl - ansvarlig for langdistanceløb. Udover vore "egne" gennemførtes uddannelsen med diplom af følgende:
Paul Barwik, Günter Takacs, Silvia Essl (Østrig), Wolfgang Speer, Wolfgang Fehringer, Jürgen Höckenrieder (Tyskland) og Harry Braekmans (Belgien).

PM til udstillingen i Herlufmagle.

Siden med Årets Hunde er opdateret med en ny klubchampion.

3. oktober 2010
Så er der kommet navne på dommere til endnu flere udstillinger i 2011.

Mailservice: Tilbud om mail om nyt på hjemmesiden. Læs mere på forummet, hvor tilmelding til mailservicen også er mulig (læs mere).

I like very much this iPage Hosting Review because this is based on customer experience. If you need reliable web hosting service check out top list.


 

 

September

27. september 2010
Resultaterne fra årets DPHK-udstillinger er opdateret, sådan at det ikke længere er resultaterne fra DKK, vi linker til, men klubbens egne resultater inkl. baby/hvalp m.m.

17. september 2010
Af personlige årsager har en af klubbens generalforsamlingsvalgte revisorer set sig nødsaget til at fratræde hvervet i utide. Normalt ville den valgte revisorsuppleant træde til, men denne havde forinden af arbejdsmæssige grunde frasagt sig hvervet. Derfor står klubben nu i det problem, at der skal udpeges en ny revisor samt en revisorsuppleant. (...)

16. september 2010
Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Alma Noatun.

Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos Kennel Unavoq.
Der er ingen hvalpe til salg af kuldet.

Raceledelsen for Alaskan Malamute har lagt et spørgeskema til kortlæggelse over helbredstilstanden for vores Alaskan Malamutes.

Portrættet af vores tre racer er skiftet ud med en ny tegning.

14. september 2010
Aktivitetssiden er opdateret, bl.a. med AFLYSNING af ringtræning d. 16. september.

Foredrag om hudsygdomme: Husk, at fristen for tilmelding til foredrag om hudsygdomme var d. 11. september. Hvis tilmelding ønskes skal arrangørerne kontaktes snarest! >> info via forummet.

12. september 2010
Importsiden er opdateret med en importeret Siberian Husky-hvalp.

4. september 2010
Der er lagt info om løb i Daldorf på sportssiden.
Tilmeldelse og betaling skal efter aftale ske til: Heidi Schmølz - mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Eksportsiden er opdateret med to eksporterede Siberian Husky-hvalpe.

2. september 2010
Fra Sport Udland: Der er indløbet meddelelse om afholdelsen af POLARDISTANS i Sverige. Dette arrangement finder sted i uge 10, fra den 7 til den 11 marts 2011. Der vil blive opdateret mere på den svenske hjemmeside og her også!

Endvidere finder et andet løb sted - BJØRNERUNDEN. Dette arrangement er allerede omtalt her på webben (forummet) af Henrik Hansen, som anbefaler det stærkt.

1. september 2010
Hilsen fra dommer, Mardee Ward-Fanning >> (oversat fra engelsk af webmoster)

Født i en hundefamilie, mine forældre Robert og Dolly Ward, har jeg altid haft en naturlig kærlighed for alle hunde, særligt samojeden. I begyndte på juniorhandling, da jeg var syv, og kørte med to-tre hunde foran slæden, da jeg var ni. I har trænet samojeder og pembroke welsh corgier i lydighed på Open niveau. Jeg har opdrættet og udstillet samojeder siden 1966. Udstillet i USA, Canada og Mexico. Jeg har ført over 60 hunde til championat (inklusiv en Can & Int. World CH. Hoof'n Paw's A Rose is A Rose (Ana). Hun vandt 9 gange BIS (inklusiv fire i træk), 9 gange BISS i løbet af de to år, hun blev udstillet. Hun var BOB på Westminster KC og vandt vores nationale udstilling i 1996. I 1997 blev hun den sjette bedste 'working dog' i USA (det er den højeste placering nogensinde for en samojede-tæve). I har opdrættet adskillige BIS og BISS'er og hvalpe efter Westminster KC BOBs, inklusive tre brødre med Ana's bror som far (AM & Can Ch Hoof'n Paw's Wild Rose Knight (POP)).

Udover mine forældres indflydelse på evaluering af hunde, har jeg tilbragt mange timer bag en hundeslæde i 70'erne og 80'erne, da jeg har kørt sprintløb med 6- og 8-spand. Jeg har ikke kun kørt med samojeder, men også Siberian Huskier, Irske Settere og nogle husky-blandinger. Det lærte mig hvordan hunde lærer at kompensere for deres fysiske begrænsninger.

Min karriere som dommer begyndte officielt i 1977 med den amerikanske kennel klub. Jeg dømmer alle arbejdende racer, Norske Elghunde, Shiba Inu, Amerikansk Eskimohund og Australian Shepherds. Jeg har dømt i Canada, Italien, Spanien, Irland, England, Den Dominikanske Republik, Taiwan og Finland (Min egen Newfoundlænder blev BIS i Turku i 1999). Jeg skal dømme vores nationale udstilling for tredje gang i Pidgeon Forge, TN, når jeg kommer hjem fra Danmark.

Jeg glæder mig til at møde de hunde og mennesker, der tilhører jeres enestående fællesskab i Danmark og omkringliggende lande.

Indtil oktober holder jeg mig travlt optaget på ranchen i Wilsall, Montana, hvor jeg har mine fem samojeder, to shibaer, en aussie og en Siberian Husky. Tre heste hjælper mig med at holde øje på de ko-kalve-par, jeg har på omkring 200 hektar. Jeg håber at kornet er høstet til den tid og at høet er på plads.

Hundehilsner
Mardee Ward-Fanning


 

 

August

30. august 2010
FISTC-hundepas: Jan Pedersen informerer om hundepas på forummet.

23. august 2010
Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Packice.

1. august 2010
Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Black Lotus.


 

 

Juli

31. juli 2010
Eksportsiden er opdateret med en eksporteret Alaskan Malamute-hvalp.

Scrapbogen er opdateret med et tv-klip om familien Schmølz' Siberian Huskies.

30. juli 2010
Eksportsiden er opdateret med tre eksporterede Alaskan Malamute-hvalpe.

28. juli 2010
Kalender: Ny funktion på hjemmesiden!

Scrapbogen er opdateret med en artikel om Anetta og Anders Grams malamutter..

27. juli 2010
Mødedatoer: Datoer for næste bestyrelsesmøde, formandsmøde samt klubbens første ordinære generalforsamling er offentliggjort her på hjemmesiden. Datoerne kan ses til højre under 'vigtige datoer'.

Aktivitetssiden er opdateret med datoer for ringtræning på Vestfyn.

Siden med Årets Hunde er opdateret med en ny klubchampion.

Der gøres opmærksom på, at tilmelding til DPHK's udstilling i Silkeborg skal ske via hundeweb.

Aktivitetssiden er opdateret med billeder fra klubbens sporarrangement d. 22. juli.

26. juli 2010
Udstillingssiden er opdateret med datoer for DPHK's udstillinger i 2011.

25. juli 2010
Parringslisten er opdateret med en parring hos Kennel Unavoq's.

15. juli 2010
Importsiden er opdateret med en importeret Alaskan Malamute.

7. juli 2010
Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos Kennel Ulvedalen.
Der er desuden stadig en hvalp til salg fra kuldet hos Kennel A'teb.

2. juli 2010
Kennel Pawfection er tilføjet kennellisten.

Eksportsiden er opdateret med et par eksporterede Alaskan Malamutes.


 

 

Juni

21. juni 2010
Udstillingssiden er opdateret med PM til Nyborg-udstillingerne.
Desuden opdateret med link til resultatliste for Skive.

Rejse med hunde i udlandet: Læs på forummet

Aktivitetssiden er opdateret med billeder fra en af klubbens gåture.

Importsiden er opdateret med en imporeret Siberian Husky. Eksportsiden er opdateret med tre eksporterede Alaskan Malamutes.

15. juni 2010
Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos Kennel Juneau.


 

 

Maj

26. maj 2010
Klubben inviterer til dobbeltudstilling på Fyn. Læs mere i invitationen.

24. maj 2010
Der sker en masse på forummet - der er seler og trailerboks til salg på markedspladsen, annoncering af aktiviteter, omplacering af hunde m.m. - kig forbi!

Siden med Årets Hunde er opdateret med en ny klubchampion/international champion.

21. maj 2010
Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos Kennel Snowcreek.

20. maj 2010
Kennel Moon Song bydes velkommen på kennellisten.

Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos Kennel Moon Song's.

10. maj 2010
Tilmelding til klubbens udstillinger sker ikke længere via hundeweb, men via en online tilmeldingsformuar, som findes på udstillingssiden.

8. maj 2010
Siderne med hvalpekuld og parringer er ændret, så man ikke længere skal scrolle til højre, men op/ned som på resten af siden. Kig forbi - der er stadig hvalpe til salg hos kennelerne.

Der er kommet referater fra møde i PR-udvalget og i Raceledelsen for Alaskan Malamute.

4. maj 2010
Referat fra mushermødet er lagt på hjemmesiden.

Referat fra møde i sportsudvalget er lagt på hjemmesiden.

3. maj 2010
Referat fra bestyrelsesmøde d. 24. april er lagt på hjemmesiden.

Nye regler for hvalpeliste og parringsliste: Det er fortsat gratis for medlemmer med kennelannonce at annoncere parringer og hvalpekuld. Resterende medlemmer kan annoncere hvalpe og parringer på hjemmesiden for et gebyr på 100,- pr. kuld.


 

 

April

28. april 2010
Medlem nr. 200: Så har klubben rundet de 200 medlemmer!! Til lykke til nr. 200. Navn offentliggøres senere - og gave er på vej.

27. april 2010
Udstillingskalenderen er opdateret med link til resultater fra Karlslunde-udstillingen, og programmer for DKK's udstillinger i 2011 og 2012 er lagt til download.

22. april 2010
Reminder: Sidste frist for tilmelding til DPHK's udstilling i Skive d. 29. maj er mandag d. 26. april kl. 8.00.
Tilmelding sker via hundeweb.dk

19. april 2010
Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos Kennel Madigen's.

Kalenderen er opdateret med et par arrangementer i det nordjyske.

18. april 2010
Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos Kennel Hay Je He.

Scrapbogen er opdateret med en artikel fra fyns.dk om slædehunde til gallafest.

16. april 2010
Parringssiden er opdateret med en parring hos Kennel Juneau's.

Aktivitetssiden er opdateret med beretning og billeder fra o-løbet.

13. april 2010
Løbskalenderen er opdateret med dagsorden for mushermødet.

10. april 2010
Kennel Madigen er tilføjet kennellisten.

8. april 2010
Importsiden er opdateret med en importeret Alaskan Malamutes.

Stor tegnekonkurrence
Hunde er vores venner: Når Dansk Kennel Klub afholder World Dog Show med over 15.000 hunde i Messe Center Herning i dagene 24.-27. juni 2010, så vil vi gerne vise omverdenen den holdning, at hunde er vores venner. Det vil vi bl.a. gøre gennem en tegnekonkurrence, hvor tegningerne illustrerer dette budskab. Vil du deltage i DKK’s store tegnekonkurrence (inddelt i tre alders-kategorier) med mulighed for at vinde en flot præmie til en værdi af 2.000 kr. til køb af computerspil, mobiltelefon eller, hvad du nu har lyst til, kan du downloade konkurrencebetingelserne fra DKK’s hjemmeside. Sidste frist for indsendelse af tegninger er den 15. maj. Et udvalg af tegningerne vil blive vist på World Dog Show.

6. april 2010
Importsiden er opdateret med en importeret Alaskan Malamutes.

3. april 2010
Importsiden er opdateret med en håndfuld importerede Alaskan Malamutes.

Hvalpelisten er opdateret med en et kuld hvalpe.


 

 

Marts

31. marts 2010
Reglerne for Årets konkurrencer er lagt på hjemmesiden under udstilling.

Parringssiden er opdateret med en et kuld hvalpe.

Hilsen fra klubbens bestyrelse: Den 10. April afholder DPHK sin 1. Udstilling i samarbejde med samojedhundeklubben. Bestyrelsen ønsker alle en god udstilling og vil i samme åndedrag gøre opmærksom på at point til års konkurrencerne kun kan opnås for din hund, når /hvis du er medlem af DPHK.

Samtidig oplyser bestyrelsen at vi nu er tæt på 200 medlemmer i klubben! Det synes vi er en milepæl og vil hermed udlodde en lille gave til det medlem, som bliver indmeldt som nr. 200. Vi vil offentliggøre her på hjemmesiden, når vi rammer 200, så du kan nå det endnu !!!!

Hilsen Bestyrelsen

30. marts 2010
Kennel Black Lotus er tilføjet kennellisten.

Aktivitetskalenderen er opdateret med en pinsegåtur på Sydsjælland.

29. marts 2010
Hvalpelisten er opdateret med et kuld malamute-hvalpe.

Udstillingssiden er opdateret med PM til udstillingen i Karlslunde.

25. marts 2010
Aktivitetskalenderen er opdateret med dato for gåtur/velo-intro på Sjælland.

24. marts 2010
Løbskalenderen er opdateret med invitation til sæsonafslutning i Hvalsø d. 5. april.

Parringssiden er opdateret med en et kuld hvalpe.

23. marts 2010
Aktivitetskalenderen er opdateret med bl.a. invitation til O-løb og information om Dyrenes Dag i Slagelse.

19. marts 2010
Der er desværre rigtig kedeligt nyt fra Grib - det er ikke til at gennemføre løb deroppe på forsvarlig vis - der er store passager med ren is også ned ad bakke før sving mm. Vi har undersøgt muligheden for at flytte arrangementet til Hvalsø, men situationen er ikke bedre der. Hvis I sender mig en mail med kontonr og hvor meget i har indbetalt, så sørger jeg for at tilmeldingsgebyret bliver returneret.
På sportsudvalgets vegne
Annette Post

17. marts 2010
Meddelelse fra løbsudvalget: Det har været en uheldig sæson med flere aflysninger i det jyske. Derfor har det netop været vendt mht. CUP-reglementet og vi har bestyrelsens opbakning til at vi nu vælger at dispensere fra HIKE-CUP reglementet punkt 1.f. Det betyder at alle deltagere ikke er forpligtet til at have deltaget i både øst og vest løb for at kunne vinde cup'en i denne sæson. Og på den baggrund dispenserer vi også ekstraordinært for at der ikke skal betales eftertilmeldingsgebyr.
Tilmelding kan ske på webben under løb, ellers henstiller vi til at der mailes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. da vi ikke er til at træffe regelmæssigt pr telefon disse aftner.
PUV Annette Post

Programmet til løbet i Gribskov er lagt på hjemmesiden og kan findes via løbskalenderen.

Så er de første importer lagt på hjemmesiden. Pia Lykke har importeret to Siberian Huskies fra Norge.

14. marts 2010
Husk at vælge modtager, når I anvender tilmeldingsformularen til løb. Det gøres i øverste pop-up, hvor der kan vælges mellem de forskellige løbsudvalg. Hvis modtageren ikke angives, ved formularen ikke, hvorhen mailen skal sendes. Tilmeldingen bliver derfor ikke udført, og der kommer en fejlmeddelelse på skærmen. Oplever I fejl i formularen, må I meget gerne sende en udfyldt formular til webmaster (vælg webmaster som modtager i pop-uppen).

Hvalpelisten er opdateret med en et kuld Alaskan Malamute hvalpe.

6. marts 2010
Sportsudvalget inviterer til sæsonens sidste pointgivende løb. Det afholdes i Gribskov. Det har ikke været muligt at få hjælp fra hjemmeværnet til at stå officials til løbet og vi beder derfor jer og famlie/venner henvende sig, hvis de vil hjælpe os ved at stå officials enten lørdag eller søndag. Det er også muligt at hjælpe selvom du deltager, det kan så være inden/efter løbet. Vi afholder ikke løbet, hvis der ikke er officials, da vi af erfaring ved at der kan være mange skovgæster i Gribskov. Fristen for tilmelding som official via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 13. marts.

Scrapbogen er opdateret med en video af et brudepar på hundeslæde.

4. marts 2010
Løbet i Vrøgum er aflyst på grund af dybe, frosne traktorspor og store flader med blank is.
Nærmere oplysninger hos Henrik Hansen tlf. 30 57 93 65.

3. marts 2010
Hvalpelisten er opdateret med en et kuld Siberian Husky hvalpe.

1. marts 2010
Kennel Setzoniaze er tilføjet kennellisten.

Hvalpelisten er opdateret med en et kuld Siberian Husky hvalpe.

Sportssiden er opdateret med program til løbet i Vrøgum.


 

 

Februar

21. februar 2010
Udstillingskalenderen er opdateret med invitationer til klubbens udstillinger i Karlslunde og Skive.
>> Karlslunde
>> Skive

19. februar 2010
Beretning og billeder fra Donovaly!!
Knud har indsendt en beretning om oplevelserne fra løbet i Donovaly. Find beretningen via løbssiden >> Sport

14. februar 2010
Update fra Donovaly!!
Så kom det samlede resultatet, og Knud Schmølz sluttede på en 7. plads af 10 der gennemførte alle 3 dage, og vi ønsker tillykke med resutatet. Flot at kunne forbedre sin førstedagstid både lørdag og igen søndag!

13. februar 2010
Vedr. FISTC EM Sprint i Donovaly 2010: For første gang længe har vi fra DK kun 1 deltager i dette mesterskab. Det er Knud Schmølz som stiller op i 8- hundeklassen, og efter første gennemløb fredag ligger han på en 9 plads af 11. Der er ialt tilmeldt 99 deltagere i mesterkabet.
Man kan følge med på website: Donly club under Sled Dog Racing - Results, og der bringes resultat ca 2 timer efter hver dags gennemløb. Herfra skal ønskes "good mushing" til Knud!!

Update!! Knud Schmølz kørte hurtigere idag og har avanceret med 1 plads til nr. 8, men det ser svært ud for videre frengang, da der er hele 8 minutter op til nr. 7 ----- men hvem ved, hvad der kan ske!!

12. februar 2010
Der er blevet tilføjet en ny kennelannonce til kennellisten.

11. februar 2010
Hjemmesiden er opdateret med en en parringsmeddelelse fra Kennel A'Teb.

10. februar 2010
Der er blevet tilføjet to nye kennelannoncer til kennellisten.

9. februar 2010
Løbssiden er opdateret med en beretning fra Nordic Open i Åsarna.

8. februar 2010
Siden med Årets Hunde er opdateret med en ny dansk champion.

7. februar 2010
Løbssiden er opdateret med resultater fra et par udenlandske løb.

Scrapbogen er opdateret med avisartikel om weekendens slædehundedage i Odense Zoo.

5. februar 2010
Siden med Årets Hunde (i udstillingsmenuen) er opdateret med en ny dansk champion. Har din polarhund fået en titel i år (eller kender du hunde, der har) så send en mail til webmaster med info om hunden plus et billede.

4. februar 2010
Der er blevet tilføjet en ny kennelannonce til kennellisten.

Til alle der træner i Grib Skov!!
Skovfoged Jens Ole Andersen har modtaget henvendelser om, at der trænes med hundekørsel i det afgrænsede skiløjpe-område i Grib Skov og at dette tillige sker på søndage. Opmærksomheden henledes på, at begge forhold er i uoverensstemmelse med den gældende køretilladelse for skovdistriktet og må stoppe øjeblikkeligt. Såfremt det skulle være et medlem fra Dansk Polarhunde Klub, bedes vedkommende rette henvendelse til undertegnede, så eventuelle misforståelser kan elimineres.
Pbv. Henrik Søeborg

1. februar 2010
Sportsudvalget (Øst) inviterer til Mushermøde d. 24. april i Slagelse.


 

 

Januar

31. januar 2010
Invitationen til løb i Vrøgum er opdateret med info om overnatningsmuligheder i området.

29. januar 2010
Cup-stillingen er opdateret med point fra DM i Tisvilde.

28. januar 2010
Specialklubben for Små Selskabshunde afholder d. 10. april temadag i Vejle.

Parringssiden er opdateret med en parring fra Kennel My Alaskan.

Resultaterne fra DM i Tisvilde er lagt på hjemmesiden.

25. januar 2010
Forummet er opdateret med et nyt forum til omplacering af voksne hunde. Den første hund til omplacering er lagt på i dag (4½ år gammel husky tæve).

24. januar 2010
Invitationen til løbet i Vrøgum er opdateret med en indbydelse til fællesspisning.

23. januar 2010
Hjemmesiden er opdateret med en en parringsmeddelelse fra Kennel Amuloga.

21. januar 2010
Opdateret startliste for DM i Tisvilde er lagt på hjemmesiden. Listen er også udsendt til deltagerne i løbet.

19. januar 2010
Der er blevet tilføjet to nye kennelannoncer til kennellisten.

Udstillingsudvalgets kontonr. er lagt på hjemmesiden.

Der er foretaget en del ændringer i startlisten til DM i Tisvilde. Opdateret startliste medbringes af sportsudvalget til løbet og forventes på nettet i morgen.

18. januar 2010
Løbskalenderen er opdateret med programmet til DM i Tisvilde.

16. januar 2010
Hjemmesiden er opdateret med en en parringsmeddelelse fra Kennel Yellowsnow Malamute.

14. januar 2010
Sportskalenderen er opdateret med invitation til løb i Vrøgum, samt datoer for løb i Norge.

Scrapbogen er opdateret med indslag fra TV-avisen på DR og fra TV2-midtvest om Jan Pedersen og huskier i sne.

13. januar 2010
Der er kommet et par nye kennelannoncer på kennellisten.

12. januar 2010
Medieudvalget har skrevet en hilsen vedrørende det første medlemsblad, der snart har deadline. Læs mere på bladets side.

Referat fra sportsudvalgets møde er lagt på hjemmesiden.

Racehistorien for Siberian Husky er lagt på hjemmesiden.

10. januar 2010
Referat fra bestyrelsens møde i går er lagt på hjemmesiden.

Scrapbogen er opdateret med et par forskellige filmklip og et avislink.

Info om DM:
Tisvilde bliver DM og tilmeldingsfrist er derfor forlænget til 16. januar. De, der har betalt til DM i Silkeborg, får deres deltagergebyr tilbage. Der skal derfor tilmeldes specifikt til Tisvilde og betales specifikt til dette løb. Dette for at lette regnskabet i Sportsudvalget. Hvis nogen er i tvivl er de velkomne til at ringe til Annette 30 75 56 37

9. januar 2010
Så har de første kenneler oprettet kennelannoncer. Se kennellisten under opdræt.

7. januar 2010
Til arrangement i Odense Zoo d. 6. og 7. februar søges mushere og hunde, der kan køre med gæster.

Scrapbogen er opdateret med link til billedserie fra midtjyllandsavis om Jan Pedersens slædehunde i Funder.

Hvalpelisten er opdateret med et kuld hvalpe hos Kennel Alma Noatun.

Kalenderen for de kollektive øjenlysninger er tilføjet til hjemmesiden. L

4. januar 2010
Som erstatning for det aflyste DM i Silkeborg afholder Sportsudvalget fællestræning i Gludsted Nord lørdag den 9. og søndag den 10. januar, begge dage kl. 9-12. Der er afmærkning på hovedvej 13. Der er to ruter på ca. 6 og 10 km. Kørere, der ikke allerede har træningstilladelse i Gludsted, skal i forvejen tilmelde sig til sportsudvalget, så vi kender deltagerantallet. Deltagelse er gratis. Oplysninger om sporet hos Henrik Hansen, tlf. 97 47 12 49.

2. januar 2010
DM i Silkeborg er aflyst pga. sne og især is på sporet. Det er ikke forsvarligt at køre med vogn eller slæde på sporet. Dette betyder at DM på vogn flyttes til et andet løb.


 

 

December 

22. december 2009
Sportsudvalget inviterer til løb i Tisvilde d. 23. og 24. januar.

21. december 2009
Orienteringsklubben Roskilde arrangerer løb d. 24. januar og opfordrer til et samarbejde om brug af parkeringspladsen i den forbindelse. Læs mere på forummet.

Bestyrelsen ønsker alle medlemmer i klubben en god jul og et rigtig godt nytår. Det aktuelle medlemstal er 120 og der tikker nye indmeldelser ind løbende på trods af vejret.

18. december 2009
Så har Dansk PolarHunde Klub fået ny hjemmeside. Tag et kig omkring på siden, smut forbi forummet og lær det hele at kende. Der er stadig sider, der er under konstruktion - webteamet arbejder på fuld damp, så alle sider kan blive helt færdige.

Go to top